Intervista

E premte, 9 Qershor, 2023
E premte, 9 Qershor, 2023

Intervista

Nga Tirana në Moskë për të dhënë mësim

Nga Tirana në Moskë, kjo është historia e pedagoges...

Merita Halili dhe Raif Hyseni: Në SHBA ruajnë më fanatizëm traditën

Të pandarë në skenë dhe në jetë, Merita Halili...

Dr. Manol Jovani: Nuk na kërkohet asgjë më shumë sesa të rrimë në shtëpi

Dr. Manol Jovani është një nga mjekët e suksesshëm...

Intervista / Mjekja shqiptare në Gjermani, Marsela Ceno: “Frika të manipulon”

Në intervistën e dhënë për DW, kirurgia Marsela Ceno...

Koronavirusi, karantina dhe pasojat në shëndetin mendor

Gjergji Merja është mjeku shqiptar i specializuar në psikiatri...

Lazim Destani: Dhoma e Biznesit të Diasporës të bëhet advokues i investitorëve

Sipërmarrësi i suksesshëm shqiptar në Diasporë, Lazim Destani, në...

Anisa Arra:E rëndësishme t’i japim komunitetit shembuj suksesi për t’u ndjekur

Kanada – Shani Pnishi Për avokaten shqiptare në Kanada, Shoqata...

Saranda Iseni: Koha të fokusohemi te potencialet që ofron Shqipëria

Sarada Iseni u largua nga vendlindja e saj rreth...

Bessa Myftiu: Mërgimi ka ndikuar shumë që të bëhem kjo shkrimtare që jam sot

“Udhët e kthimit lashtësia e një miti modern”, ishte...

Intervistë me shkrimtaren shqiptare Anilda Ibrahimi

    https://www.youtube.com/watch?v=oj97Fch13HQ Anilda Ibrahimi lindi në Vlorë dhe kreu studimet e...

Nga Tirana në Moskë për të dhënë mësim

Nga Tirana në Moskë, kjo është historia e pedagoges...

Merita Halili dhe Raif Hyseni: Në SHBA ruajnë më fanatizëm traditën

Të pandarë në skenë dhe në jetë, Merita Halili...

Dr. Manol Jovani: Nuk na kërkohet asgjë më shumë sesa të rrimë në shtëpi

Dr. Manol Jovani është një nga mjekët e suksesshëm...

Intervista / Mjekja shqiptare në Gjermani, Marsela Ceno: “Frika të manipulon”

Në intervistën e dhënë për DW, kirurgia Marsela Ceno...

Koronavirusi, karantina dhe pasojat në shëndetin mendor

Gjergji Merja është mjeku shqiptar i specializuar në psikiatri...

Lazim Destani: Dhoma e Biznesit të Diasporës të bëhet advokues i investitorëve

Sipërmarrësi i suksesshëm shqiptar në Diasporë, Lazim Destani, në...

Anisa Arra:E rëndësishme t’i japim komunitetit shembuj suksesi për t’u ndjekur

Kanada – Shani Pnishi Për avokaten shqiptare në Kanada, Shoqata...

Saranda Iseni: Koha të fokusohemi te potencialet që ofron Shqipëria

Sarada Iseni u largua nga vendlindja e saj rreth...

Bessa Myftiu: Mërgimi ka ndikuar shumë që të bëhem kjo shkrimtare që jam sot

“Udhët e kthimit lashtësia e një miti modern”, ishte...

Intervistë me shkrimtaren shqiptare Anilda Ibrahimi

    https://www.youtube.com/watch?v=oj97Fch13HQ Anilda Ibrahimi lindi në Vlorë dhe kreu studimet e...

Të fundit

Napoli kryeqyteti i arbëreshëve

Dikush ka thënë që Napoli është nga ato qytete që kalon nga 1 deri tek 10 pa kaluar nga 0 deri 9. Për të...

Çmim i parë për poeten Irma Kurti në SHBA

Një tjetër vlerësim për krijimtarinë e poetes shqiptare Irma Kurti, e cila vlerësohet me çmim të parë në Amerikë në konkursin letrar “Poetry Thymes...

Shkolla “Gjuha Jonë”  në Philadelphia kremton mbylljen e vitit mësimor

4 Qershori 2023 nuk mund të konsiderohej për gjithë komunitetin shqiptar të Filadelfias thjesht si Dita e mbylljes së vitit mësimor 2022-2023 në shkollën...

Je në Prishtinë? Mos e humb prezantimin e Abetares Mbarëkombëtare

Me moton “Libri triumfon” ditën e djeshme është çelur edicioni i 23-të i Panairit të Librit në Prishtinë . Një aktivitet ku është paralajmëruar të...

Takim me kryesinë e “Shkollës Shqipe” në Zvicër

Në prag të përfundimit të vitit shkollor 2022/2023, të mësimit shqip në Zvicër  sot  në mjediset e Ambasadës së Shqipërisë u organizua një takim...