Udhëtime

E mërkurë, 19 Janar, 2022
E mërkurë, 19 Janar, 2022

Udhëtime

Nga sot fluturime direkte nga Rinasi drejt Forlit Itali

Aeroporti i Rinasit ka njoftuar se duke filluar që...

Udhëtimet drejt Italisë, ja masat e reja që janë vendosur për shqiptarët

Italia zgjati gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të pandemisë...

Destinacione/ Një guidë rreth Shkrelit, në pyllin e gështenjave shekullore

Nga Tirana janë 102 kilometra që mund të përshkohen...

Vaksinë apo Test? Informacion që duhet të dini për fluturimet direkte nga Rinasi

Tirana International Airport ka publikuar të detajuar informacionin për...

Destinacione Shqiptare/ “Bredhi i Sotirës”, libër i hapur botanik

Zona e Mbrojtur “Bredhi i Sotirës”, Monument Natyre i...

Rregullat e reja për pasagjerët që fluturojnë drejt Francës dhe Belgjikës

Pasagjerët që udhëtojnë nga Tirana drejt Francës dhe drejt...

Lumi i Gashit, pasuria shqiptare në UNESCO

Një ndër vendet më të vecanta dhe më pak...

INSTAT/ 37% e shqiptarëve udhëtojnë jashtë vendit për vizita familjare

Turizmi dhe udhëtimet kanë nisur të marrin një trajtë...

Shpella e Haxhi Aliut në Karaburun, destinacion i të apasionuarve pas zhytjes

Ende në ditët e sotme, shpella e Haxhi Aliut...

Pallati i Trikonkës në Butrint, një vlerë e rrallë arkeologjike dhe historike

Pallati i Trikonkës ndodhet në jug të qytetit antik...

Nga sot fluturime direkte nga Rinasi drejt Forlit Itali

Aeroporti i Rinasit ka njoftuar se duke filluar që...

Udhëtimet drejt Italisë, ja masat e reja që janë vendosur për shqiptarët

Italia zgjati gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të pandemisë...

Destinacione/ Një guidë rreth Shkrelit, në pyllin e gështenjave shekullore

Nga Tirana janë 102 kilometra që mund të përshkohen...

Vaksinë apo Test? Informacion që duhet të dini për fluturimet direkte nga Rinasi

Tirana International Airport ka publikuar të detajuar informacionin për...

Destinacione Shqiptare/ “Bredhi i Sotirës”, libër i hapur botanik

Zona e Mbrojtur “Bredhi i Sotirës”, Monument Natyre i...

Rregullat e reja për pasagjerët që fluturojnë drejt Francës dhe Belgjikës

Pasagjerët që udhëtojnë nga Tirana drejt Francës dhe drejt...

Lumi i Gashit, pasuria shqiptare në UNESCO

Një ndër vendet më të vecanta dhe më pak...

INSTAT/ 37% e shqiptarëve udhëtojnë jashtë vendit për vizita familjare

Turizmi dhe udhëtimet kanë nisur të marrin një trajtë...

Shpella e Haxhi Aliut në Karaburun, destinacion i të apasionuarve pas zhytjes

Ende në ditët e sotme, shpella e Haxhi Aliut...

Pallati i Trikonkës në Butrint, një vlerë e rrallë arkeologjike dhe historike

Pallati i Trikonkës ndodhet në jug të qytetit antik...

Të fundit

OKB: Turizmi në të gjithë botën do të fuqizohet në vitin 2024

Flukset e turizmit në të gjithë botën pritet të kthehen në nivelet e para pandemisë në vitin 2024. Lajmi është bërë me dije nga Organizata...

Miratohet marrëveshja e patentave me Italinë

Në mbledhjen e Këshillit të Ministrave ditën e sotme është miratuar projektligji për marrëveshjen e arritur mes Shqipërisë dhe Italisë për njohjen e ndërsjellë...

“Kanuni i Lekës” në tezën 100 vjeçare të Dr. Martin Ivanaj

Teza e Diplomës se Dr. Martin Ivanaj mbrojtur në Universitetin Mbretëror të Romës (La Sapienza) me 1921, është një studim për ligjet zakonore në...

Midis Italisë dhe Shqipërisë, realiteti i sipërmarrjes së Vjollca Lleshit

Janë rreth 800 kompanitë e regjistruara në Shqipëri në sektorin e prodhimit të tekstilit, veshjeve dhe këpucëve dhe përbëjnë shtyllën kurrizore të eksporteve të...

Gjermani/ Dokumentari i televizionit ARD për botën e egër shqiptare

Televizioni gjerman ARD i ka kushtuar një film dokumentar gjallesave të egra në Shqipëri, duke e cilësuar vendin tonë “plot sekrete dhe thesare natyrore të...