Mjekësi

E diel, 9 Gusht, 2020
E diel, 9 Gusht, 2020

Mjekësi

SHBA /Vaksina, imuniteti i tufës dhe ilaçet e reja në luftën kundër Covid-19

Po hyjmë në muajin e shtatë të pandemisë të...

Covid-19 në Turqi/ Flet mjeku shqiptar Enis Hyseni

Enis Hyseni, mjek i Qendrës së Mjekësisë Familjare në...

Infermierja shqiptare: Qava nga emocioni kur mësova që do ndihmoja në vendlindje

Ditën e djeshme në Shqipëri mbërriti një ekip italian...

Australi / Avni Sali, kirurgu shqiptar themelues i mjekësisë interaktive

Profesor Avni Sali është djalë i një emigranti shqiptar,...

SHBA/Shqiptarët në Florida dhe gabimet që e kthyen shtetin epiqendër të Covid-19

Dr. Bernard Topi, mjek praktikantë prej shumë vitesh në...

Covid/ Si po planifikon Austria të parandalojë valën e dytë, flet mjeku shqiptar

Dr.med.univ. Nezir Sela, Kryemjek në spitalin "Herz Jesu" në...

Shqiptarët në Japoni dhe beteja kundër CoVid-19

Erjol Muharrem, inxhinjer në Tokio, rrëfen për betejën ndaj...

Shqiptarët në Kinë dhe realiteti i ri pas Covid-19

Edison Myrteza, Gazetar, Freelance, Kryeredaktor i multimedias online www.hermesnews.al,...

Shqiptarët në Suedi dhe beteja e tyre me CoVid-19

Geriolda Topi, MD, PhD, Shërbimi i Endokrinologjisë, Diabetit dhe...

Përballimi i situatës së Covid-19, flet doktoresha Selimaj nga Belgjika

Mjekja shqiptare në Belgjikë, Dr. Valbona Selimaj, në një...

SHBA /Vaksina, imuniteti i tufës dhe ilaçet e reja në luftën kundër Covid-19

Po hyjmë në muajin e shtatë të pandemisë të...

Covid-19 në Turqi/ Flet mjeku shqiptar Enis Hyseni

Enis Hyseni, mjek i Qendrës së Mjekësisë Familjare në...

Infermierja shqiptare: Qava nga emocioni kur mësova që do ndihmoja në vendlindje

Ditën e djeshme në Shqipëri mbërriti një ekip italian...

Australi / Avni Sali, kirurgu shqiptar themelues i mjekësisë interaktive

Profesor Avni Sali është djalë i një emigranti shqiptar,...

SHBA/Shqiptarët në Florida dhe gabimet që e kthyen shtetin epiqendër të Covid-19

Dr. Bernard Topi, mjek praktikantë prej shumë vitesh në...

Covid/ Si po planifikon Austria të parandalojë valën e dytë, flet mjeku shqiptar

Dr.med.univ. Nezir Sela, Kryemjek në spitalin "Herz Jesu" në...

Shqiptarët në Japoni dhe beteja kundër CoVid-19

Erjol Muharrem, inxhinjer në Tokio, rrëfen për betejën ndaj...

Shqiptarët në Kinë dhe realiteti i ri pas Covid-19

Edison Myrteza, Gazetar, Freelance, Kryeredaktor i multimedias online www.hermesnews.al,...

Shqiptarët në Suedi dhe beteja e tyre me CoVid-19

Geriolda Topi, MD, PhD, Shërbimi i Endokrinologjisë, Diabetit dhe...

Përballimi i situatës së Covid-19, flet doktoresha Selimaj nga Belgjika

Mjekja shqiptare në Belgjikë, Dr. Valbona Selimaj, në një...

Të fundit

Mulliri i Ali Pashës në Tepelenë që akoma bluan si 200 vite më parë

Nuk është vetëm Uji i Ftohtë në Tepelenë, një atraksion dhe pikë e njohur nga gjithkush që i bie rruga kësaj ane. Ka të...

SHBA /Vaksina, imuniteti i tufës dhe ilaçet e reja në luftën kundër Covid-19

Po hyjmë në muajin e shtatë të pandemisë të koronavirusit. Gjatë kësaj kohe, ne kemi mësuar shumë gjëra në lidhje me virusin SARS-CoV-2 dhe...

Media italiane kritika pozitive për librin e fundit të autores Denata Ndreca

Gazeta prestigjioze italiane "Corriere della Sera” (edicioni fiorentin) i ka kushtuar një recension librit të fundit të autores shqiptare Denata Ndreca “La ragazza sul...

Shqiptarët në Odesë

Diaspora shqiptare ka pasur një qendër të rëndësishme dhe në Odesë. Shqiptarët ishin vendosur që në fillimet e themelimit të qytetit, ku shërbenin si...

Vetmia në dhé të huaj

“Më dhemb e ther trupi gjithkah. Do të prishet moti!  Ngutu bijë e nanës, se mos po vonohemi...”  –  i tha së mbesës Nënë...