Arsim

E hënë, 25 Tetor, 2021
E hënë, 25 Tetor, 2021

Arsim

Norvegji/ Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” pajiset me tekstet mësimore nga QBD

Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” në Oslo të Norvegjisë, ka...

Greqi/ Hapja e një tjetër shkollë shqipe në Rethimno

Hapja e një tjetër shkollë shqipe është bërë e...

Itali/ Nxënësit e shkollës “Mësonjëtoria” në orën e valleve popullore shqiptare

Nxënësit e shkollës shqipe "Mësonjëtoria" në Breshia kanë zhvilluar...

Turqi/ Shpërndahen tekstet mësimore në gjuhën shqipe

Vijon shpërndarja e teskteve mësimore në gjuhën shqipe në...

Greqi/ Vijon procesi i shpërndarjes së teksteve mësimore dërguar nga QBD

Në Greqi vijon ende procesi i shpërndarjes së teksteve...

Greqi/ Vijon shpërndarja e teskteve mësimore në gjuhën shqipe

Vijon procesi i shpërndarjes së teksteve shkollore në kurset...

Turqi/ “Mësojmë shqip” seminar me temë: “Përdorimi i fjalëve të përbashkëta”

Shkolla shqipe në Bursa të Turqisë “Mësojmë Shqip” dhe...

Qendra e Botimeve për Diasporën boton online falas “Mësojmë Shqip, Niveli A2”

Qendra e Botimeve për Diasporën boton online falas “Mësojmë...

Zvicër/ Një tjetër shkollë e gjuhës shqipe hap dyert në qytetin Vevey

"Shkolla Shqipe" në Zvicër vazhdon me hapjen e klasave...

Norvegji/ Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” pajiset me tekstet mësimore nga QBD

Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” në Oslo të Norvegjisë, ka...

Greqi/ Hapja e një tjetër shkollë shqipe në Rethimno

Hapja e një tjetër shkollë shqipe është bërë e...

Itali/ Nxënësit e shkollës “Mësonjëtoria” në orën e valleve popullore shqiptare

Nxënësit e shkollës shqipe "Mësonjëtoria" në Breshia kanë zhvilluar...

Turqi/ Shpërndahen tekstet mësimore në gjuhën shqipe

Vijon shpërndarja e teskteve mësimore në gjuhën shqipe në...

Greqi/ Vijon procesi i shpërndarjes së teksteve mësimore dërguar nga QBD

Në Greqi vijon ende procesi i shpërndarjes së teksteve...

Greqi/ Vijon shpërndarja e teskteve mësimore në gjuhën shqipe

Vijon procesi i shpërndarjes së teksteve shkollore në kurset...

Turqi/ “Mësojmë shqip” seminar me temë: “Përdorimi i fjalëve të përbashkëta”

Shkolla shqipe në Bursa të Turqisë “Mësojmë Shqip” dhe...

Qendra e Botimeve për Diasporën boton online falas “Mësojmë Shqip, Niveli A2”

Qendra e Botimeve për Diasporën boton online falas “Mësojmë...

Zvicër/ Një tjetër shkollë e gjuhës shqipe hap dyert në qytetin Vevey

"Shkolla Shqipe" në Zvicër vazhdon me hapjen e klasave...

Të fundit

Ambasadorja shqiptare në Greqi takim me mjekët shqiptarë në Diasporë

Ambasadorja znj. Luela Hajdaraga, priti në ambietet e ambasadës një grup mjekësh shqiptarë me qëllim vendosjen e bashkëpunimit me komunitetin, promovimin e vlerave të...

SHBA / Promovohet libri i autores shqiptare në Kolegjin e Harvardit

Libri 'Barrë dhe Bekim' i autores shqiptare me bazë në Zvicër, Shqipe Sylejmani, u promovua për herë të parë në SHBA në Kolegjin e...

Fuqia e mediave për të ushtruar pushtet

Mediat nuk mund ta pasqyrojnë realitetin. E parë hollë, kjo as nuk është e mundur. Për ne, njerëzit, realiteti është i paarritshëm. Të arritshme...

SHBA/ Mjeku Arben Domi tregon a duhet marrë vaksina kundër gripit

Drejtori i zhvillimit të vaksinave pranë “Geovax” Arben Domi, gjatë një interviste për emisionin “Abc-ja e mëngjesit”, rekomandoi bërjen e vaksinës kundër gripit pavarësisht...

Norvegji/ Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” pajiset me tekstet mësimore nga QBD

Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” në Oslo të Norvegjisë, ka filluar mësimin e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare. Shkolla është pajisur me tekstet didaktike për...