Ekonomi

E premte, 9 Qershor, 2023
E premte, 9 Qershor, 2023

Ekonomi

Biznes përtej kufijve, njihemi me praktikat e të bërit biznes në Greqi

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare në bashkëpunim me...

”National Geographic”: Këtë verë triumfi i plazheve i takon Shqipërisë

Vendi ballkanik të mahnit me një thesar plazhesh kilometrike,...

“Doing business in Greece”, sot takimi i radhës i ciklit “Biznes përtej kufijve”

Cikli i takimeve informuese të realizuara nga Dhoma e...

Biznes përtej kufijve, Dhoma e Biznesit të Diasporës seri takimesh informuese

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptar ka nisur ditën...

Dhoma e Biznesit të Diasporës nis takimet “Doing business accross borders”

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare nis sot "Doing...

Business #2030/ Takimi për të ardhmen e qëndrueshme të kompanive shqiptare

Ambasada e Suedisë në Shqipëri dhe Kombet e Bashkuara...

Dhoma e Biznesit të Diasporës rrjetëzim me sipërmarrësit në Britani

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ka organizuar fundjavën...

Forbes: Troja Holding historia e suksesshme e një sipërmarrjeje shqiptare

E pranishme në disa tregje evropiane, “Troja Holding” është...

Tradita vazhdon/ Artizania krutane, që thur koleksione veshjesh me dore

Gjithçka nisi tre dekada më parë. Majlinda nga Kruja...

Airbnb: Shqipëria, ndër pesë destinacionet më të kërkuara për verën 2023

Shqipëria renditet e dyta në listën e 10 vendeve...

Biznes përtej kufijve, njihemi me praktikat e të bërit biznes në Greqi

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare në bashkëpunim me...

”National Geographic”: Këtë verë triumfi i plazheve i takon Shqipërisë

Vendi ballkanik të mahnit me një thesar plazhesh kilometrike,...

“Doing business in Greece”, sot takimi i radhës i ciklit “Biznes përtej kufijve”

Cikli i takimeve informuese të realizuara nga Dhoma e...

Biznes përtej kufijve, Dhoma e Biznesit të Diasporës seri takimesh informuese

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptar ka nisur ditën...

Dhoma e Biznesit të Diasporës nis takimet “Doing business accross borders”

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare nis sot "Doing...

Business #2030/ Takimi për të ardhmen e qëndrueshme të kompanive shqiptare

Ambasada e Suedisë në Shqipëri dhe Kombet e Bashkuara...

Dhoma e Biznesit të Diasporës rrjetëzim me sipërmarrësit në Britani

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ka organizuar fundjavën...

Forbes: Troja Holding historia e suksesshme e një sipërmarrjeje shqiptare

E pranishme në disa tregje evropiane, “Troja Holding” është...

Tradita vazhdon/ Artizania krutane, që thur koleksione veshjesh me dore

Gjithçka nisi tre dekada më parë. Majlinda nga Kruja...

Airbnb: Shqipëria, ndër pesë destinacionet më të kërkuara për verën 2023

Shqipëria renditet e dyta në listën e 10 vendeve...

Të fundit

Napoli kryeqyteti i arbëreshëve

Dikush ka thënë që Napoli është nga ato qytete që kalon nga 1 deri tek 10 pa kaluar nga 0 deri 9. Për të...

Çmim i parë për poeten Irma Kurti në SHBA

Një tjetër vlerësim për krijimtarinë e poetes shqiptare Irma Kurti, e cila vlerësohet me çmim të parë në Amerikë në konkursin letrar “Poetry Thymes...

Shkolla “Gjuha Jonë”  në Philadelphia kremton mbylljen e vitit mësimor

4 Qershori 2023 nuk mund të konsiderohej për gjithë komunitetin shqiptar të Filadelfias thjesht si Dita e mbylljes së vitit mësimor 2022-2023 në shkollën...

Je në Prishtinë? Mos e humb prezantimin e Abetares Mbarëkombëtare

Me moton “Libri triumfon” ditën e djeshme është çelur edicioni i 23-të i Panairit të Librit në Prishtinë . Një aktivitet ku është paralajmëruar të...

Takim me kryesinë e “Shkollës Shqipe” në Zvicër

Në prag të përfundimit të vitit shkollor 2022/2023, të mësimit shqip në Zvicër  sot  në mjediset e Ambasadës së Shqipërisë u organizua një takim...