Financë

E diel, 9 Gusht, 2020
E diel, 9 Gusht, 2020

Financë

Banka e Shqipërisë / Guvernatori Sejko: Ekonomia i kthehet rritjes në vitin 2021

Pandemia e shkaktuar nga virusi Covid-19 ka goditur rëndë...

Kosovë / Diaspora ka dërguar më shumë para gjatë pandemisë

Linda Zejnullahu, rreth 25 vjeçe, që jeton në Komunën...

Komisioni i Ekonomisë shtyn për në shtator diskutimin e amnistisë fiskale

Komisioni parlamentar i Ekonomisë dhe ai i Ligjeve kanë...

Universiteti i Harvardit: Ekonomia shqiptare bëri kthesën e jashtëzakonshme

Për pesë vite ekonomia shqiptare bëri kthesën e jashtëzakonshme...

Nga 1 shtatori hyn në fuqi ligji që legalizon kriptomonedhat

Është botuar në Fletoren Zyrtare ligji “Për tregjet financiare...

Projekt i BE / Mbështetje europiane për konkurencën shqiptare

Intervistë me Alberto Herrera Para, i cili aktualisht mban...

Sfidat e rihapjes së ekonomive mes rritjes së rasteve me Covid-19 në botë

Ndërsa numri i rasteve të koronavirusit në botë i...

Rezerva valutore – Arriti në 3.5 miliardë euro në fund të majit

Rezerva valutore e vendit është në rritje. Statistikat tregojnë...

Banka e Shqipërisë: Rikuperimi nga pandemia do të ndodhë për dy vjet

Në një analizë të posaçme për “Monitor”, Banka e...

Mikrofinanca zgjeroi tregun me 25% gjatë 2019

Institucionet financiare jo banka zgjeruan më tej pozicionin në...

Banka e Shqipërisë / Guvernatori Sejko: Ekonomia i kthehet rritjes në vitin 2021

Pandemia e shkaktuar nga virusi Covid-19 ka goditur rëndë...

Kosovë / Diaspora ka dërguar më shumë para gjatë pandemisë

Linda Zejnullahu, rreth 25 vjeçe, që jeton në Komunën...

Komisioni i Ekonomisë shtyn për në shtator diskutimin e amnistisë fiskale

Komisioni parlamentar i Ekonomisë dhe ai i Ligjeve kanë...

Universiteti i Harvardit: Ekonomia shqiptare bëri kthesën e jashtëzakonshme

Për pesë vite ekonomia shqiptare bëri kthesën e jashtëzakonshme...

Nga 1 shtatori hyn në fuqi ligji që legalizon kriptomonedhat

Është botuar në Fletoren Zyrtare ligji “Për tregjet financiare...

Projekt i BE / Mbështetje europiane për konkurencën shqiptare

Intervistë me Alberto Herrera Para, i cili aktualisht mban...

Sfidat e rihapjes së ekonomive mes rritjes së rasteve me Covid-19 në botë

Ndërsa numri i rasteve të koronavirusit në botë i...

Rezerva valutore – Arriti në 3.5 miliardë euro në fund të majit

Rezerva valutore e vendit është në rritje. Statistikat tregojnë...

Banka e Shqipërisë: Rikuperimi nga pandemia do të ndodhë për dy vjet

Në një analizë të posaçme për “Monitor”, Banka e...

Mikrofinanca zgjeroi tregun me 25% gjatë 2019

Institucionet financiare jo banka zgjeruan më tej pozicionin në...

Të fundit

Mulliri i Ali Pashës në Tepelenë që akoma bluan si 200 vite më parë

Nuk është vetëm Uji i Ftohtë në Tepelenë, një atraksion dhe pikë e njohur nga gjithkush që i bie rruga kësaj ane. Ka të...

SHBA /Vaksina, imuniteti i tufës dhe ilaçet e reja në luftën kundër Covid-19

Po hyjmë në muajin e shtatë të pandemisë të koronavirusit. Gjatë kësaj kohe, ne kemi mësuar shumë gjëra në lidhje me virusin SARS-CoV-2 dhe...

Media italiane kritika pozitive për librin e fundit të autores Denata Ndreca

Gazeta prestigjioze italiane "Corriere della Sera” (edicioni fiorentin) i ka kushtuar një recension librit të fundit të autores shqiptare Denata Ndreca “La ragazza sul...

Shqiptarët në Odesë

Diaspora shqiptare ka pasur një qendër të rëndësishme dhe në Odesë. Shqiptarët ishin vendosur që në fillimet e themelimit të qytetit, ku shërbenin si...

Vetmia në dhé të huaj

“Më dhemb e ther trupi gjithkah. Do të prishet moti!  Ngutu bijë e nanës, se mos po vonohemi...”  –  i tha së mbesës Nënë...