Diaspora Voton

E premte, 9 Qershor, 2023
E premte, 9 Qershor, 2023

Diaspora Voton

Mark Gjonaj në Opinion: Në zgjedhjet e ardhshme të mundësohet vota e Diasporës

Kryetari i Këshillit Koordinues të Diasporës Shqiptare. Z. Mark...

KKD/ Prioritet votimi i shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë Shqipërisë

Pas takimit vjetor të mbajtur ditën e diel në...

Mark Gjonaj: Nëse vërtet e doni Diasporën, jepini të drejtën e votës

Mbledhja vjetore e Këshillit Koordinues të Diasporës nuk ishte...

Presidenti Bajram Begaj pret përfaqësues të Këshillit Koordinues të Diasporës

Presidenti Bajram Begaj priti sot në një takim përfaqësuesit...

Zv.Ministrja Artemis Malo: Diaspora prioritet i qeverisë shqiptare

Zv. Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme Artemis...

KQZ premton kuadrin ligjor për Votën e Diasporës brenda shtatorit 2023

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve ka zhvilluar ditën e  sotme...

Vota e Diasporës/ KQZ merr vendimin për nisjen e procesit në janar 2023

Pas publikimit të projektaktit të përfunduar me rregullat për...

Vota e Diasporës/ Rinis edhe një herë numërimi mbrapsht!!!

Ditën e djeshme është bërë publik projektakti i përfunduar...

Vota e Diasporës/ Publikohet drafti për regjistrimin e zgjedhësve jashtë vendit

Komisioni rregullator në KQZ ka publikuar rregullat që shqiptarët...

Vota e emigrantëve, ish kreu i KQZ: Topi nuk mund të lihet në këmbët e KQZ-së

Ish-kreu i KQZ, Kristaq Kume ka folur për Reformën...

Mark Gjonaj në Opinion: Në zgjedhjet e ardhshme të mundësohet vota e Diasporës

Kryetari i Këshillit Koordinues të Diasporës Shqiptare. Z. Mark...

KKD/ Prioritet votimi i shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë Shqipërisë

Pas takimit vjetor të mbajtur ditën e diel në...

Mark Gjonaj: Nëse vërtet e doni Diasporën, jepini të drejtën e votës

Mbledhja vjetore e Këshillit Koordinues të Diasporës nuk ishte...

Presidenti Bajram Begaj pret përfaqësues të Këshillit Koordinues të Diasporës

Presidenti Bajram Begaj priti sot në një takim përfaqësuesit...

Zv.Ministrja Artemis Malo: Diaspora prioritet i qeverisë shqiptare

Zv. Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme Artemis...

KQZ premton kuadrin ligjor për Votën e Diasporës brenda shtatorit 2023

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve ka zhvilluar ditën e  sotme...

Vota e Diasporës/ KQZ merr vendimin për nisjen e procesit në janar 2023

Pas publikimit të projektaktit të përfunduar me rregullat për...

Vota e Diasporës/ Rinis edhe një herë numërimi mbrapsht!!!

Ditën e djeshme është bërë publik projektakti i përfunduar...

Vota e Diasporës/ Publikohet drafti për regjistrimin e zgjedhësve jashtë vendit

Komisioni rregullator në KQZ ka publikuar rregullat që shqiptarët...

Vota e emigrantëve, ish kreu i KQZ: Topi nuk mund të lihet në këmbët e KQZ-së

Ish-kreu i KQZ, Kristaq Kume ka folur për Reformën...

Të fundit

Napoli kryeqyteti i arbëreshëve

Dikush ka thënë që Napoli është nga ato qytete që kalon nga 1 deri tek 10 pa kaluar nga 0 deri 9. Për të...

Çmim i parë për poeten Irma Kurti në SHBA

Një tjetër vlerësim për krijimtarinë e poetes shqiptare Irma Kurti, e cila vlerësohet me çmim të parë në Amerikë në konkursin letrar “Poetry Thymes...

Shkolla “Gjuha Jonë”  në Philadelphia kremton mbylljen e vitit mësimor

4 Qershori 2023 nuk mund të konsiderohej për gjithë komunitetin shqiptar të Filadelfias thjesht si Dita e mbylljes së vitit mësimor 2022-2023 në shkollën...

Je në Prishtinë? Mos e humb prezantimin e Abetares Mbarëkombëtare

Me moton “Libri triumfon” ditën e djeshme është çelur edicioni i 23-të i Panairit të Librit në Prishtinë . Një aktivitet ku është paralajmëruar të...

Takim me kryesinë e “Shkollës Shqipe” në Zvicër

Në prag të përfundimit të vitit shkollor 2022/2023, të mësimit shqip në Zvicër  sot  në mjediset e Ambasadës së Shqipërisë u organizua një takim...