Investime

E mërkurë, 19 Janar, 2022
E mërkurë, 19 Janar, 2022

Investime

Mundësi investimi në Shqipëri, zhvillohet ankandi i obligacioneve 10-vjeçare

Javën e ardhshme, qeveria shqiptare do të organizojë ankandin...

Hekurudhë, Shqipëri-Greqi/ Në Athinë diskutohet edhe shkëmbimi i energjisë

Shqipëria dhe Greqia do realizojnë së bashku projekte për...

Shtetësi për të huajt që investojnë në Shqipëri/ Ligji gati brenda vitit 2022

Ndërsa flitet prej vitesh për mundësinë e marrjes së...

Rriten investimet e huaja në sektorin industrial

Industria vijon të jetë ndër sektorët ku biznesi ka...

Investimet e Diasporës në Kosovë, më së shumti për blerje të shtëpive

Mërgimtarët e kanë lëshuar dorën për blerje të patundshmërive....

Kosova e Danimarka nënshkruajnë marrëveshje në fushën e energjisë

Kosova dhe Danimarka kanë nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi...

Shqipëria “thith” 711 milionë euro investime të huaja

Investimet e Huaja Direkte shënuan përsëri rritje në tremujorin...

Oda Ekonomike vlerëson Lazim Destanin për mbështetjen e bizneseve në Diasporë

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore ka mbajtur ditën e...

FMN: Shqipëria me varfërinë më të madhe në rajon

Pandemia dhe tërmeti rritën varfërinë në Shqipëri, ndërsa ajo...

Destani me ministrin e Jashtëm të Maqedonisë së Veriut: Prioritet bashkëpunimi

Presidenti i nderit i Dhomës së Biznesit të Diasporës...

Mundësi investimi në Shqipëri, zhvillohet ankandi i obligacioneve 10-vjeçare

Javën e ardhshme, qeveria shqiptare do të organizojë ankandin...

Hekurudhë, Shqipëri-Greqi/ Në Athinë diskutohet edhe shkëmbimi i energjisë

Shqipëria dhe Greqia do realizojnë së bashku projekte për...

Shtetësi për të huajt që investojnë në Shqipëri/ Ligji gati brenda vitit 2022

Ndërsa flitet prej vitesh për mundësinë e marrjes së...

Rriten investimet e huaja në sektorin industrial

Industria vijon të jetë ndër sektorët ku biznesi ka...

Investimet e Diasporës në Kosovë, më së shumti për blerje të shtëpive

Mërgimtarët e kanë lëshuar dorën për blerje të patundshmërive....

Kosova e Danimarka nënshkruajnë marrëveshje në fushën e energjisë

Kosova dhe Danimarka kanë nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi...

Shqipëria “thith” 711 milionë euro investime të huaja

Investimet e Huaja Direkte shënuan përsëri rritje në tremujorin...

Oda Ekonomike vlerëson Lazim Destanin për mbështetjen e bizneseve në Diasporë

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore ka mbajtur ditën e...

FMN: Shqipëria me varfërinë më të madhe në rajon

Pandemia dhe tërmeti rritën varfërinë në Shqipëri, ndërsa ajo...

Destani me ministrin e Jashtëm të Maqedonisë së Veriut: Prioritet bashkëpunimi

Presidenti i nderit i Dhomës së Biznesit të Diasporës...

Të fundit

OKB: Turizmi në të gjithë botën do të fuqizohet në vitin 2024

Flukset e turizmit në të gjithë botën pritet të kthehen në nivelet e para pandemisë në vitin 2024. Lajmi është bërë me dije nga Organizata...

Miratohet marrëveshja e patentave me Italinë

Në mbledhjen e Këshillit të Ministrave ditën e sotme është miratuar projektligji për marrëveshjen e arritur mes Shqipërisë dhe Italisë për njohjen e ndërsjellë...

“Kanuni i Lekës” në tezën 100 vjeçare të Dr. Martin Ivanaj

Teza e Diplomës se Dr. Martin Ivanaj mbrojtur në Universitetin Mbretëror të Romës (La Sapienza) me 1921, është një studim për ligjet zakonore në...

Midis Italisë dhe Shqipërisë, realiteti i sipërmarrjes së Vjollca Lleshit

Janë rreth 800 kompanitë e regjistruara në Shqipëri në sektorin e prodhimit të tekstilit, veshjeve dhe këpucëve dhe përbëjnë shtyllën kurrizore të eksporteve të...

Gjermani/ Dokumentari i televizionit ARD për botën e egër shqiptare

Televizioni gjerman ARD i ka kushtuar një film dokumentar gjallesave të egra në Shqipëri, duke e cilësuar vendin tonë “plot sekrete dhe thesare natyrore të...