Investime

E hënë, 20 Shtator, 2021
E hënë, 20 Shtator, 2021

Investime

Bullgari/ Takim me bizneset shqiptare për të riforcuar kontaktet

Ditën e djeshme është zhvilluar takimi i parë virtual...

INSTAT/ Shqiptarët i çojnë kursimet në blerjen e shtëpive

Regjimi komunist në Shqipëri e shkatërroi pronën private thuajse...

U frymëzua në Angli dhe investoi në Divjakë për qilimat e blertë

Investimi mbi qilimët e blertë, është historia e babë...

Greqia departament të dedikuar për lejet e qëndrimit për investitorët e huaj

Duke filluar nga e hëna, 1 mars, një departament...

Biznesi i Diasporës, Ardian Lekaj: Projekte konkrete të investimit në Shqipëri

Kreu i Dhomës së Biznesit të Diasporës Ardian Lekaj...

Shqipëri/100 mln euro investime në “Broadband”, rrisin punësimin dhe PBB me 0,9%

Një studim i Komisionit Europian për “Ndikimin e Transformimit...

“Diaspora Business Talks”, forumi i parë mbi sipërmarrjen e Diasporës shqiptare

“Biznesi përtej kufijve dhe rrjetëzimi i biznesit të Diasporës...

“Diaspora Business Talks”, një forum mbi sipërmarrjen e Diasporës shqiptare

Sipërmarrja e Diasporës shqiptare dhe integrimi i tregjeve të...

“Connect Albania”, një projekt që do të zbulojë energji të reja në Diasporë

Në kuadër të Programit “Angazhimi i Diasporës Shqiptare në...

Shqipëria fillon shkëmbimin e informacionit me vendet e tjera

Shqipëria tashmë ka nisur shkëmbimin automatik të informacionit të...

Bullgari/ Takim me bizneset shqiptare për të riforcuar kontaktet

Ditën e djeshme është zhvilluar takimi i parë virtual...

INSTAT/ Shqiptarët i çojnë kursimet në blerjen e shtëpive

Regjimi komunist në Shqipëri e shkatërroi pronën private thuajse...

U frymëzua në Angli dhe investoi në Divjakë për qilimat e blertë

Investimi mbi qilimët e blertë, është historia e babë...

Greqia departament të dedikuar për lejet e qëndrimit për investitorët e huaj

Duke filluar nga e hëna, 1 mars, një departament...

Biznesi i Diasporës, Ardian Lekaj: Projekte konkrete të investimit në Shqipëri

Kreu i Dhomës së Biznesit të Diasporës Ardian Lekaj...

Shqipëri/100 mln euro investime në “Broadband”, rrisin punësimin dhe PBB me 0,9%

Një studim i Komisionit Europian për “Ndikimin e Transformimit...

“Diaspora Business Talks”, forumi i parë mbi sipërmarrjen e Diasporës shqiptare

“Biznesi përtej kufijve dhe rrjetëzimi i biznesit të Diasporës...

“Diaspora Business Talks”, një forum mbi sipërmarrjen e Diasporës shqiptare

Sipërmarrja e Diasporës shqiptare dhe integrimi i tregjeve të...

“Connect Albania”, një projekt që do të zbulojë energji të reja në Diasporë

Në kuadër të Programit “Angazhimi i Diasporës Shqiptare në...

Shqipëria fillon shkëmbimin e informacionit me vendet e tjera

Shqipëria tashmë ka nisur shkëmbimin automatik të informacionit të...

Të fundit

Turistë polakë në malin e Tomorrit

Turistë polakë iu ngjitën malit të Tomorrit në një guidë të gjatë turistike me ndihmën e operatorëve turistikë lokalë të Beratit. Lajmi bëhet i ditur...

Gjermani / Lazim Destani në takimin tradicional letrar “Azem Shkreli”

Sot në Dyseldorf u mbajt Takimi Tradicional Letrar “Azem Shkreli”. Nën organizimin e Lidhjes së Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Gjermani ky manifestim...

Kujtime nga jeta dhe veprimtaria e tij e Pino Cacozza në muajin e tij të lindjes

Federata e Shoqatave Arbëreshe (FAA) kujtoi në muajin e tij të lindjes arbëreshin Pino Cacozza. U zgjodh pikërisht kolegji ku Cacozza studioi, “Shën Adrian” për...

Kosovë-Shqipëri, drejt mbledhjes së shtatë të dy qeverive

Qeveritë e Kosovës e Shqipërisë pritet të mbajnë mbledhjen e shtatë të përbashkët në Prishtinë, këtë vit, pas të gjashtës në Tiranë në 2...

Në punë me pasaportë vaksinimi/ Italia e bën me detyrim si në shtet dhe privat

Nga 15 tetori, Italia do të kërkojë pasaportë vaksinimi për të gjithë punonjës si në sektorin shtetëror ashtu edhe atë privat. administrata publike është...