Investime

E hënë, 20 Shtator, 2021
E hënë, 20 Shtator, 2021

Investime

“Biznesi nuk njeh kufij”, mundësitë e investimeve të biznesit shqiptar dhe grek

Sot u mbajt telekonferenca “Biznesi nuk njeh kufij” të...

Remitancat, një udhërrëfyes i zhvillimit të Shqipërisë

Roli dhe rëndësia e Diasporës Shqiptare në Gjermani në...

Pastrimi nga plastika i Detit Adriatik, nis projejkti europian Adrinet

"Adrinet" është programi i bashkëpunimit që përfshin Italinë, Shqipërinë...

Greqia publikon statistikat e investitorëve të huaj, dominojnë shqiptarët

Ministria e Jashtme të Greqisë dhe Administrata e Decentralizimit...

Sipërmarrësi shqiptar në SHBA: Pandemia penalizoi biznesin, por nuk do dorëzohem

Pandemia e koronavirus ka krijuar probleme për shumë biznese....

“Connect Albania” programi ambicioz për angazhimin e Diasporës në vendlindje

Ecuria e programit “Connect Albania” ishte fokusi i takimit...

Media italiane: Pse duhet të investojmë në Shqipëri?

Media italiane "Comunicati-stampa.net", i ka kushtuar një shkrim ekonomisë...

Kosovë/ Diaspora thyen rekordin e dërgesave, deri në nëntor solli 900 mln euro

Shtetasit shqiptarë të Kosovës që jetojnë jashtë shtetit pavarësisht...

Familja Destani në Greqi për prodhimin e makinave elektrike

Prodhuesi i vetëm i pavarur europian i makinave me...

Inagurohet Dhoma e Tregtisë Shqipëri-Zvicër, nismë e sipërmarrësve shqiptarë

Një grup sipërmarrësish shqiptarë në Zvicër, së bashku me...

“Biznesi nuk njeh kufij”, mundësitë e investimeve të biznesit shqiptar dhe grek

Sot u mbajt telekonferenca “Biznesi nuk njeh kufij” të...

Remitancat, një udhërrëfyes i zhvillimit të Shqipërisë

Roli dhe rëndësia e Diasporës Shqiptare në Gjermani në...

Pastrimi nga plastika i Detit Adriatik, nis projejkti europian Adrinet

"Adrinet" është programi i bashkëpunimit që përfshin Italinë, Shqipërinë...

Greqia publikon statistikat e investitorëve të huaj, dominojnë shqiptarët

Ministria e Jashtme të Greqisë dhe Administrata e Decentralizimit...

Sipërmarrësi shqiptar në SHBA: Pandemia penalizoi biznesin, por nuk do dorëzohem

Pandemia e koronavirus ka krijuar probleme për shumë biznese....

“Connect Albania” programi ambicioz për angazhimin e Diasporës në vendlindje

Ecuria e programit “Connect Albania” ishte fokusi i takimit...

Media italiane: Pse duhet të investojmë në Shqipëri?

Media italiane "Comunicati-stampa.net", i ka kushtuar një shkrim ekonomisë...

Kosovë/ Diaspora thyen rekordin e dërgesave, deri në nëntor solli 900 mln euro

Shtetasit shqiptarë të Kosovës që jetojnë jashtë shtetit pavarësisht...

Familja Destani në Greqi për prodhimin e makinave elektrike

Prodhuesi i vetëm i pavarur europian i makinave me...

Inagurohet Dhoma e Tregtisë Shqipëri-Zvicër, nismë e sipërmarrësve shqiptarë

Një grup sipërmarrësish shqiptarë në Zvicër, së bashku me...

Të fundit

Turistë polakë në malin e Tomorrit

Turistë polakë iu ngjitën malit të Tomorrit në një guidë të gjatë turistike me ndihmën e operatorëve turistikë lokalë të Beratit. Lajmi bëhet i ditur...

Gjermani / Lazim Destani në takimin tradicional letrar “Azem Shkreli”

Sot në Dyseldorf u mbajt Takimi Tradicional Letrar “Azem Shkreli”. Nën organizimin e Lidhjes së Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Gjermani ky manifestim...

Kujtime nga jeta dhe veprimtaria e tij e Pino Cacozza në muajin e tij të lindjes

Federata e Shoqatave Arbëreshe (FAA) kujtoi në muajin e tij të lindjes arbëreshin Pino Cacozza. U zgjodh pikërisht kolegji ku Cacozza studioi, “Shën Adrian” për...

Kosovë-Shqipëri, drejt mbledhjes së shtatë të dy qeverive

Qeveritë e Kosovës e Shqipërisë pritet të mbajnë mbledhjen e shtatë të përbashkët në Prishtinë, këtë vit, pas të gjashtës në Tiranë në 2...

Në punë me pasaportë vaksinimi/ Italia e bën me detyrim si në shtet dhe privat

Nga 15 tetori, Italia do të kërkojë pasaportë vaksinimi për të gjithë punonjës si në sektorin shtetëror ashtu edhe atë privat. administrata publike është...