Aktualitet

E enjte, 6 Gusht, 2020
E enjte, 6 Gusht, 2020

Aktualitet

Covid-19 në Turqi/ Flet mjeku shqiptar Enis Hyseni

Enis Hyseni, mjek i Qendrës së Mjekësisë Familjare në...

Eposi i Kreshnikëve dhe Xhubleta, gati dosja për në UNESCO

Këshilli Kombëtar i Trashëgimisë Kulturore Jo Materiale vendosi shtimin...

Porti që shpërtheu në Bejrut u ndërtua nga shqiptari Filip Shiroka

Të paktën 100 persona kanë humbur jetën dhe mbi...

Studentët shqiptarë në universitetet amerikane përballen me paqartësinë e vizave

Kolegjet dhe universitetet amerikane kanë muaj që diskutojnë për...

Itali / “Key of Montevergine” vepra monumentale e artistit shqiptar Milot

“Çelësat“ e artistit italo-shqiptar Milot dëshirojnë të jenë një...

“Vjeshe Popullore”, sekretet në vargjet e këngëve arbëreshe

Rapsoditë tradicionale dhe serenatat e hershme pasqyrohen në librin...

Zgjedhjet në Itali, në garë dhe një shqiptare

Më 20 dhe 21 shtator Italia do ti drejtohet...

Maska të detyrueshme/ Konfirmohen 27 udhëtime për nesër

Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” njoftoi se janë konfirmuar për...

Shpërthimi në Bejrut, a ka shqiptarë të prekur?! Flet konsulli shqiptar në Liban

Ajo e Bejrutit po krahasohet me katastrofën e Çernobilit....

Itali/ Greci, një cep i Shqipërisë në Irpinia

‘L’altra Campania’ reportazh për komunitetin arbëresh në Greçi (it.Grecci)...

Covid-19 në Turqi/ Flet mjeku shqiptar Enis Hyseni

Enis Hyseni, mjek i Qendrës së Mjekësisë Familjare në...

Eposi i Kreshnikëve dhe Xhubleta, gati dosja për në UNESCO

Këshilli Kombëtar i Trashëgimisë Kulturore Jo Materiale vendosi shtimin...

Porti që shpërtheu në Bejrut u ndërtua nga shqiptari Filip Shiroka

Të paktën 100 persona kanë humbur jetën dhe mbi...

Studentët shqiptarë në universitetet amerikane përballen me paqartësinë e vizave

Kolegjet dhe universitetet amerikane kanë muaj që diskutojnë për...

Itali / “Key of Montevergine” vepra monumentale e artistit shqiptar Milot

“Çelësat“ e artistit italo-shqiptar Milot dëshirojnë të jenë një...

“Vjeshe Popullore”, sekretet në vargjet e këngëve arbëreshe

Rapsoditë tradicionale dhe serenatat e hershme pasqyrohen në librin...

Zgjedhjet në Itali, në garë dhe një shqiptare

Më 20 dhe 21 shtator Italia do ti drejtohet...

Maska të detyrueshme/ Konfirmohen 27 udhëtime për nesër

Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” njoftoi se janë konfirmuar për...

Shpërthimi në Bejrut, a ka shqiptarë të prekur?! Flet konsulli shqiptar në Liban

Ajo e Bejrutit po krahasohet me katastrofën e Çernobilit....

Itali/ Greci, një cep i Shqipërisë në Irpinia

‘L’altra Campania’ reportazh për komunitetin arbëresh në Greçi (it.Grecci)...

Të fundit

Covid-19 në Turqi/ Flet mjeku shqiptar Enis Hyseni

Enis Hyseni, mjek i Qendrës së Mjekësisë Familjare në Stamboll, në një intervistë tregon për situatën e Covid-19 në Turqi. Mjeku shqiptar flet për simptomat...

Eposi i Kreshnikëve dhe Xhubleta, gati dosja për në UNESCO

Këshilli Kombëtar i Trashëgimisë Kulturore Jo Materiale vendosi shtimin e listës së pasurisë sonë shpirtërore, e cila merret në mbrojtje nga shteti. Ministrja e Kulturës...

Porti që shpërtheu në Bejrut u ndërtua nga shqiptari Filip Shiroka

Të paktën 100 persona kanë humbur jetën dhe mbi 4 mijë të tjerë janë plagosur në shpërthimin e 4 gushtit pranë portit të Beirutut,...

Studentët shqiptarë në universitetet amerikane përballen me paqartësinë e vizave

Kolegjet dhe universitetet amerikane kanë muaj që diskutojnë për mënyrën më të sigurt të mësimdhënies duke ndryshuar disa herë planet pas shtimit të rasteve...

Itali / “Key of Montevergine” vepra monumentale e artistit shqiptar Milot

“Çelësat“ e artistit italo-shqiptar Milot dëshirojnë të jenë një simbol universal i lirisë kundër sistemit të vështirë politik të shoqërisë bashkëkohore, dhe veçanërisht kundër...