English

E shtunë, 20 Prill, 2024
E shtunë, 20 Prill, 2024

English

Albanian sniper who defended the US presidents for 30 years in a row retires

For 30 years among the White House snipers, whose...

Arben Bala, the actor who brought Kosovo the Golden Palm of the Cannes Festival

 At the end of December, Variety, which stands out as...

Bartolomé Miter, the Albanian who ruled Argentina

Albanians have historically made careers in many countries of...

Renè Redzepi makes panettone sandwich with French cheese and says it’s best

The Italian daily "La Repubblica" has dedicated a comment to the...

Albanian Bekim Callaku shows how he became hero in Denmark

 Bekim Callaku on August 11, 2014, while returning home...

Italian Guardia di Finanza recognizes Greater Albania?

Eriseld Hoxhaji, Ledi Hoxhaji and Emiljano Hoxhaji, are three...

Leaving Switzerland for Albania, the history of the manager Krist Dodbibaj

Krist Dodbibaj, after studying in one of the best...

Supplementary teaching of the Albanian language resumes in Berlin

Today, the Embassy of Albania in Germany distributed books...

Who is Tie Domi? Former Albanian hockey star accompanied by Tom Brady!

 Tom Brady is undoubtedly one of the most recognizable...

Claudia Buci, the Albanian candidate for the best international student award

Student from Durrës, Claudia Buci - was nominated by...

Albanian sniper who defended the US presidents for 30 years in a row retires

For 30 years among the White House snipers, whose...

Arben Bala, the actor who brought Kosovo the Golden Palm of the Cannes Festival

 At the end of December, Variety, which stands out as...

Bartolomé Miter, the Albanian who ruled Argentina

Albanians have historically made careers in many countries of...

Renè Redzepi makes panettone sandwich with French cheese and says it’s best

The Italian daily "La Repubblica" has dedicated a comment to the...

Albanian Bekim Callaku shows how he became hero in Denmark

 Bekim Callaku on August 11, 2014, while returning home...

Italian Guardia di Finanza recognizes Greater Albania?

Eriseld Hoxhaji, Ledi Hoxhaji and Emiljano Hoxhaji, are three...

Leaving Switzerland for Albania, the history of the manager Krist Dodbibaj

Krist Dodbibaj, after studying in one of the best...

Supplementary teaching of the Albanian language resumes in Berlin

Today, the Embassy of Albania in Germany distributed books...

Who is Tie Domi? Former Albanian hockey star accompanied by Tom Brady!

 Tom Brady is undoubtedly one of the most recognizable...

Claudia Buci, the Albanian candidate for the best international student award

Student from Durrës, Claudia Buci - was nominated by...

Të fundit

At Bellusci kujton në 100-vjetorin e lindjes profesorin e madh Jup Kastrati

Arbëreshi At Antonio Bellusci, kujton mikun e tij me rastin e 100- vjetorit të lindjes së tij me anë të një interviste. At Bellusci, sot...

Ramë Lahaj dhe Dëshira Ahmeti shkelqejnë në koncertin e ST. George Theater

Diaspora shqiptaro-amerikane nga zonat e trishtetëshit New York, New Jersey, Connecticut dhe më gjerë morën pjesë në koncertin gala që u shfaq në “St....

“Hënë e përgjakur” eklips në New York  

Eklipsi kaloi dhe pranë Shkollës sonë “Susan E. Wagner” high school dhe natyrisht kureshtjen e kisha të padurueshme. I vura syzet dhe unë pashë...

“Mama Klorin” një histori universale emigracioni

Pak ditë më parë në ambientet e Universitetit New York College, në Athinë, u zhvillua promovimi i projektit “Mama Klorin”, me ideatore artisten Doreida...

SHBA/ Më 19 maj në New York mbahet panairi i tretë “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”

Për të tretin vit radhazi do të organizohet në New York panairi shqiptar “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”. Kjo traditë festive nisi në vitin 2022 me rastin...