English

E enjte, 29 Shkurt, 2024
E enjte, 29 Shkurt, 2024

English

Britain / Two Albanians are running for local elections

Two Albanians have been selected to be candidates for...

100 years of relationship / Britain-Albania friendship group visit Tirana

For three days in a row, the UK-Albania friendship...

Britain/ Two first prizes for the Albanian painter Suela Pulaha Brown

Albanian painter Suela Pulaha Brown, comes again with two...

Gjavit Shabanaj, Albanian candidate for the Municipal in Austria

Gjavit Shabanaj is a candidate for a second term...

Gjon Gazulli, Albanian astronomer and diplomat of 15th century Europe

Gjon Gàzulli was one of the most prominent figures...

Anaida Deti, the Albanian one of the influential entrepreneurs in North America

Anaida Deti came from Albania to Canada almost two...

The Network of the Albanian Scientific Community in Sweden is established

At the initiative of Ambassador Shkëndije Geci Sherifi, today,...

NATO air base in Kuçova begins construction

This Thursday, the works for the realization of the...

Albanian politician Sami Musa is officially part of the German Democratic family

Sami Musa is the first MP of Albanian origin...

Donikë Sejdiu, the Albanian candidate for the Schlieren City Council in Zurich

Albanian youth in Switzerland is now everywhere. They are...

Britain / Two Albanians are running for local elections

Two Albanians have been selected to be candidates for...

100 years of relationship / Britain-Albania friendship group visit Tirana

For three days in a row, the UK-Albania friendship...

Britain/ Two first prizes for the Albanian painter Suela Pulaha Brown

Albanian painter Suela Pulaha Brown, comes again with two...

Gjavit Shabanaj, Albanian candidate for the Municipal in Austria

Gjavit Shabanaj is a candidate for a second term...

Gjon Gazulli, Albanian astronomer and diplomat of 15th century Europe

Gjon Gàzulli was one of the most prominent figures...

Anaida Deti, the Albanian one of the influential entrepreneurs in North America

Anaida Deti came from Albania to Canada almost two...

The Network of the Albanian Scientific Community in Sweden is established

At the initiative of Ambassador Shkëndije Geci Sherifi, today,...

NATO air base in Kuçova begins construction

This Thursday, the works for the realization of the...

Albanian politician Sami Musa is officially part of the German Democratic family

Sami Musa is the first MP of Albanian origin...

Donikë Sejdiu, the Albanian candidate for the Schlieren City Council in Zurich

Albanian youth in Switzerland is now everywhere. They are...

Të fundit

Parlamenti Britanik fokus te rinia shqiptare, prezanton projektin “Gjenerata e ardhshme në Shqipëri”

Ditën e martë më 27 shkurt 2024, në Dhomën e Komunave të vendosur në ndërtesën madhështore të House of Parlamenti, Westminster në Londër, u...

Shpallen fituesit e tregimeve arbëreshe më të mira në konkursin: “Krenarbëria”

Sot u mbajt ceremonia e ndarjes së çmimeve të edicionit të parë të konkursit “Krenarbëria”, i cili u organizua nga Qendra e Studimeve dhe...

Në shërbim të gjuhës shqipe!

Të dielën me datë 25 shkurt 2024, anëtarët e Kryesisë dhe përfaqësuesit kantonalë, mësues dhe prindër të “Shkollës Shqipe” në Zvicër u bënë bashkë...

Kongresmenja Ocasio-Cortez: Do të luftoj që të miratohet rezoluta për ndëshkimin e krimeve të luftës së Kosovës  

Si përfaqësuesja e SHBA-së e një distrikti të Kongresit me shumicë shqiptare, e ftuara speciale e ngjarjes, kongresmenja Alexandra Ocasio-Cortez bëri thirrje për t'i...

Mark Gjonaj: 16 vite Kosovë e Pavarur, Serbia të mos provokojë por të dënojë kriminelët e luftës

16 vjetori i Pavarësisë së Kosovës në ambientet e Bashkisë së New York-ut nu ishte vetëm një moment festimesh, poer edhe nje moment reflektimi....