English

E enjte, 29 Shkurt, 2024
E enjte, 29 Shkurt, 2024

English

Albanian Lea Ypi among the 10 thinkers of the world

Prospect, British monthly magazine published on Thursday, September 8, the final...

USA/ Tony J. Selimi reveals the secrets of discovering universal intelligence

The star of The Secret Movie, Marie Diamond, an...

Former President Bush honors September 11, in the presence of Albanian officer

To commemorate the 21st anniversary of the 9/11 tragedy,...

Magnificent concert of the Albanian conductor Bujar Llapaj in London

Albanian conductor Mr. Bujar Llapaj, winner of many awards,...

The statue of Mother Teresa rises in Adelaide, Australia

The whole Albanian nation everywhere is proud of a...

Newly erected bust of Mother Teresa in Panama

The President of Kosovo Vjosa Osmani has inaugurated today...

Albanian volleyball player Erblira Bici transferred to the Roma team

A new adventure for the Albanian volleyball player, Erblira...

Albanian language to be taught in Harvard

For the first time, the Albanian language has been...

Photo Of The Day/Engineer from Elbasan Petrit Dakli in Great Britain in the ’20s

In the photo engineer from Elbasan Petrit Dakli national...

Arbëresh professor in the USA: I am proud to be the descendant of Isa Boletin

Prof.Emeritus Bollettino is related to Isa Buletini.  His town...

Albanian Lea Ypi among the 10 thinkers of the world

Prospect, British monthly magazine published on Thursday, September 8, the final...

USA/ Tony J. Selimi reveals the secrets of discovering universal intelligence

The star of The Secret Movie, Marie Diamond, an...

Former President Bush honors September 11, in the presence of Albanian officer

To commemorate the 21st anniversary of the 9/11 tragedy,...

Magnificent concert of the Albanian conductor Bujar Llapaj in London

Albanian conductor Mr. Bujar Llapaj, winner of many awards,...

The statue of Mother Teresa rises in Adelaide, Australia

The whole Albanian nation everywhere is proud of a...

Newly erected bust of Mother Teresa in Panama

The President of Kosovo Vjosa Osmani has inaugurated today...

Albanian volleyball player Erblira Bici transferred to the Roma team

A new adventure for the Albanian volleyball player, Erblira...

Albanian language to be taught in Harvard

For the first time, the Albanian language has been...

Photo Of The Day/Engineer from Elbasan Petrit Dakli in Great Britain in the ’20s

In the photo engineer from Elbasan Petrit Dakli national...

Arbëresh professor in the USA: I am proud to be the descendant of Isa Boletin

Prof.Emeritus Bollettino is related to Isa Buletini.  His town...

Të fundit

Parlamenti Britanik fokus te rinia shqiptare, prezanton projektin “Gjenerata e ardhshme në Shqipëri”

Ditën e martë më 27 shkurt 2024, në Dhomën e Komunave të vendosur në ndërtesën madhështore të House of Parlamenti, Westminster në Londër, u...

Shpallen fituesit e tregimeve arbëreshe më të mira në konkursin: “Krenarbëria”

Sot u mbajt ceremonia e ndarjes së çmimeve të edicionit të parë të konkursit “Krenarbëria”, i cili u organizua nga Qendra e Studimeve dhe...

Në shërbim të gjuhës shqipe!

Të dielën me datë 25 shkurt 2024, anëtarët e Kryesisë dhe përfaqësuesit kantonalë, mësues dhe prindër të “Shkollës Shqipe” në Zvicër u bënë bashkë...

Kongresmenja Ocasio-Cortez: Do të luftoj që të miratohet rezoluta për ndëshkimin e krimeve të luftës së Kosovës  

Si përfaqësuesja e SHBA-së e një distrikti të Kongresit me shumicë shqiptare, e ftuara speciale e ngjarjes, kongresmenja Alexandra Ocasio-Cortez bëri thirrje për t'i...

Mark Gjonaj: 16 vite Kosovë e Pavarur, Serbia të mos provokojë por të dënojë kriminelët e luftës

16 vjetori i Pavarësisë së Kosovës në ambientet e Bashkisë së New York-ut nu ishte vetëm një moment festimesh, poer edhe nje moment reflektimi....