Aktivitete

E martë, 18 Qershor, 2024
E martë, 18 Qershor, 2024

Aktivitete

Në Tiranë për festat e fundvitit? Ja çfarë mund të bëni dhe vizitoni

Pas dy viteve të vështira, ku Shqipëria u përball...

Takimi i Dhomës së Biznesit për Pavarësinë:Bashkëpunim dhe rrjetëzim në Diasporë

Presidenti i Nderit të Dhomës së Biznesit të Diasporës...

Bullgari/ Komuniteti shqiptar në Sofje feston 28 Nëntorin

Ambasada e Shqipërisë në Sofje së bashku me komunitetin...

Greqi/ Shoqata Korinthi kremton festat e nëntorit

Shoqata Korinth në Greqi organizoi një koncert artistik në...

Mbahet spektakli “Nëntori Shqiptar në New York”

Qindra vetë u mblodhën në sallën e Capital Ballroom...

Masat COVID anulojnë “Javët e Kulturës Shqiptare në Austri”

Për shkak të shtrëngimit të masave në Austri, Këshilli...

Shqipëria dhe Italia midis letërsisë, muzikës dhe kulturës

E shtunë 27 nëntor ora 11:00 në Bibliotekën Vaccheria...

Vazhdon tradita e ngritjes së flamurit shqiptar në Australi

Kryetari i Komuniteti Shqiptar në Melbur, Australi Sezar Jakupi...

Greqi/ Komuniteti shqiptar kremton festat e Nëntorit

Si në shumë vende në botë ku ka Diasporë...

Konferencë me temë “Ndjenja e përkatësisë ndaj komunitetit shqiptar në Kroaci”

Në periudhën 18-20 Nëntor 2021 me ftesë të misionarëve...

Në Tiranë për festat e fundvitit? Ja çfarë mund të bëni dhe vizitoni

Pas dy viteve të vështira, ku Shqipëria u përball...

Takimi i Dhomës së Biznesit për Pavarësinë:Bashkëpunim dhe rrjetëzim në Diasporë

Presidenti i Nderit të Dhomës së Biznesit të Diasporës...

Bullgari/ Komuniteti shqiptar në Sofje feston 28 Nëntorin

Ambasada e Shqipërisë në Sofje së bashku me komunitetin...

Greqi/ Shoqata Korinthi kremton festat e nëntorit

Shoqata Korinth në Greqi organizoi një koncert artistik në...

Mbahet spektakli “Nëntori Shqiptar në New York”

Qindra vetë u mblodhën në sallën e Capital Ballroom...

Masat COVID anulojnë “Javët e Kulturës Shqiptare në Austri”

Për shkak të shtrëngimit të masave në Austri, Këshilli...

Shqipëria dhe Italia midis letërsisë, muzikës dhe kulturës

E shtunë 27 nëntor ora 11:00 në Bibliotekën Vaccheria...

Vazhdon tradita e ngritjes së flamurit shqiptar në Australi

Kryetari i Komuniteti Shqiptar në Melbur, Australi Sezar Jakupi...

Greqi/ Komuniteti shqiptar kremton festat e Nëntorit

Si në shumë vende në botë ku ka Diasporë...

Konferencë me temë “Ndjenja e përkatësisë ndaj komunitetit shqiptar në Kroaci”

Në periudhën 18-20 Nëntor 2021 me ftesë të misionarëve...

Të fundit

Tiranë-Zagreb fluturime direkte deri në tetor 2024

Kompania ajrore e Kroacisë dhe anëtare e Star Alliance "Croatia Airlines" ka njoftuar se do të kryejë fluturime direkte Zagreb-Tiranë deri në muajin tetor...

Festa e Kurban Bajramit në komunitetin shqiptar në Nju Jork

Kurban Bajrami, ka mbledhur bashkë bashkatdhetarët tanë të besimit islam në mëngjesin e së dielës, gjatë ceremonisë së faljes për këtë festë të rëndësishme...

Takimi mbi Gjuhën dhe Kulturën Shqiptare në Diasporë në Universitetin e Shkodrës

Në një takim të organizuar nga departamenti i Letërsisë së Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi", u diskutua mbi temën "Gjuha dhe kultura shqiptare në...

1938/ The Washington Post: Rrëfimi i Gerald G. Gross për Faik Konicën

“The Washington Post” ka botuar, të dielën e 13 shkurtit 1938, në faqen n°4, një rrëfim asokohe për Faik Konicën nga gazetari amerikan Gerald...

SHBA/Ceremonia e 17-të Përkujtimore e Viktimave të Komunizmit në Washington

Më 14 qershor 2024, përfaqësues nga ambasadat, delegacionet dhe organizatat etnike dhe të të drejtave të njeriut  u mblodhën së bashku me drejtuesit e...