Libra

E premte, 4 Dhjetor, 2020
E premte, 4 Dhjetor, 2020

Libra

Suedi/ Përkthyesi shqiptar sjell veprën “Kastrioti i madh i Shqipërisë”

Përkthyesi shqiptar me banim në Suedi, Qerim Raqi, sjell...

Fjalori shqip-frëngjisht, puna e fundit e gjuhëtarit Remzi Përnaska

Profesor Doktor Remzi Përnaska, gjuhëtar shqiptar dhe francez, studiues...

QBD sjell në një botim shqip-italisht “Sirena e vogël” e “Udhëtimet e Guliverit”

Qendra e Botimeve për Diasporën ka publikuar në faqen...

Zvicër/ Shkrimtarja shqiptare promovon librin “Barrë & Bekim”

Shqipe Sylejmani, jeton dhe punon në Zvicër prej vitesh....

Shkrimtari shqiptar në Londër, Rudolf Marku shpallet “Poeti Laureat shqiptar”

Shkrimtari shqiptar në Londër, Rudolf Marku u shpall dje...

QBD sjell në një botim shqip-greqisht “Sirena e vogël” e “Udhëtimet e Guliverit”

Qendra e Botimeve për Diasporën ka publikuar në faqen...

Historia/Shkrimtarja që rikthehet në vendlindje me personazhet e romaneve të saj

Mirela Kanini emigroi drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës...

“Arvanitët, themeluesit e Greqisë së Re”, libër mbi kontributin e shqiptarëve

"Arvanitët – Themeluesit e Greqisë së re", libri i...

Gazeta italiane për romanin e shqiptarit Elvis Malaj “Il mare e rotondo”

Portali italian "Il Fatto Quotidiano", në kolonën javore kushtuar...

Itali/ “La Repubblica” për librin e shkrimtarit shqiptar Romeo Çollaku

Gazeta italiane "La Republica" në suplementin "Robinson" kushtuar shkrimeve...

Suedi/ Përkthyesi shqiptar sjell veprën “Kastrioti i madh i Shqipërisë”

Përkthyesi shqiptar me banim në Suedi, Qerim Raqi, sjell...

Fjalori shqip-frëngjisht, puna e fundit e gjuhëtarit Remzi Përnaska

Profesor Doktor Remzi Përnaska, gjuhëtar shqiptar dhe francez, studiues...

QBD sjell në një botim shqip-italisht “Sirena e vogël” e “Udhëtimet e Guliverit”

Qendra e Botimeve për Diasporën ka publikuar në faqen...

Zvicër/ Shkrimtarja shqiptare promovon librin “Barrë & Bekim”

Shqipe Sylejmani, jeton dhe punon në Zvicër prej vitesh....

Shkrimtari shqiptar në Londër, Rudolf Marku shpallet “Poeti Laureat shqiptar”

Shkrimtari shqiptar në Londër, Rudolf Marku u shpall dje...

QBD sjell në një botim shqip-greqisht “Sirena e vogël” e “Udhëtimet e Guliverit”

Qendra e Botimeve për Diasporën ka publikuar në faqen...

Historia/Shkrimtarja që rikthehet në vendlindje me personazhet e romaneve të saj

Mirela Kanini emigroi drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës...

“Arvanitët, themeluesit e Greqisë së Re”, libër mbi kontributin e shqiptarëve

"Arvanitët – Themeluesit e Greqisë së re", libri i...

Gazeta italiane për romanin e shqiptarit Elvis Malaj “Il mare e rotondo”

Portali italian "Il Fatto Quotidiano", në kolonën javore kushtuar...

Itali/ “La Repubblica” për librin e shkrimtarit shqiptar Romeo Çollaku

Gazeta italiane "La Republica" në suplementin "Robinson" kushtuar shkrimeve...

Të fundit

108 vjet shërbim i jashtëm, përpjekjet për ngritjen e misioneve diplomatike

4 dhjetori 1912 pas shpalljes së Pavarësisë është një tjetër moment i rëndësishëm për shtetin shqiptar pasi shënon krijimin e shërbimit diplomatik dhe Forcave...

Nisi sot Konferenca Mjekësore Ndërkombëtare Multidisiplinare

Ka nisur sot Konferenca mjekësore ndërkombëtare multi-disiplinare e cila do të vijoi për tri ditë, 4-5-6 dhjetor 2020. Kjo konferencë është një bashkëpunim i Shoqatës...

Gjermani / Reperja shqiptare, artistja më e klikuar në Youtube për vitin 2020

Reperja shqiptare Loredana Zefi ka korrur sukses në Gjermani me këngët e saj. Këtë vit ajo është shpallur artistja më e dëgjuar në "Spotify"...

Raporti i KQZ: Shqiptarët jashtë vendit do të votojnë me postë

Në zgjedhjet e 25 prillit shqiptarët që jetojnë jashtë vendit me të drejtë vote do të votojnë përmes postës, thuhet në një raport të...

Greqi/ Konsullata në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Selanik njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit që kanë aplikuar...