Intervista

E hënë, 20 Shtator, 2021
E hënë, 20 Shtator, 2021

Intervista

Albina Muzaqi: Në politikën finlandeze për ti dhënë zë rinisë bashkëkombase

Albina Muzaqi është një nga dhjetë shqiptarët kandidatë në...

SHBA/ Elona Biçaku: Fokusimi tek rezultati ishte çelësi suksesit tim

Elona Biçaku ka udhëtuar drejt Shteteve të Bashkuara të...

Adem Belliu, 24 vjet në shërbim të komunitetit shqiptar në Amerikë

Zoti Belliu keni dy dekada që qëndroni pas kamerave...

Itali/ Juliana Lalaj: Fotografia, pasioni që u kthye në profesion

Historitë e sukseseve të shqiptarëve jashtë vendit na bëjnë...

Sonila Salillari: Vështirësitë në emigrim nuk lidhen me faktin që je shqiptar

Sonila Salillari në këtë qershor mbush plot 22 vjet...

SHBA/ Shkëlqimi në baletin botëror i Akreoma Saliu: Filmi, projekt i radhës

Akreoma do të thotë perëndia e Diellit, e duket...

Itali/ Artistja shqiptare: Alpet e vendlindjes, inspirim për punën time

Guximi dhe këmbngulja i dhanë emrin dhe profesionin që...

Kanada/ Mimoza Guxo: Të jesh infermiere në kohë pandemie 

Prej më shumë se njëzetë vitesh, Mimoza Guxo ushtron...

Intervista / Të fotografosh të bukurën si Ilir Rizaj

Ilir Rizaj është një nga emrat më të njohur...

Suedi/ Diamant Salihu: Libri, rrëfim i historisë së njerëzve realë përme fakteve

Diamant Salihu jeton në Suedi që në moshën 7-vjeçare,...

Albina Muzaqi: Në politikën finlandeze për ti dhënë zë rinisë bashkëkombase

Albina Muzaqi është një nga dhjetë shqiptarët kandidatë në...

SHBA/ Elona Biçaku: Fokusimi tek rezultati ishte çelësi suksesit tim

Elona Biçaku ka udhëtuar drejt Shteteve të Bashkuara të...

Adem Belliu, 24 vjet në shërbim të komunitetit shqiptar në Amerikë

Zoti Belliu keni dy dekada që qëndroni pas kamerave...

Itali/ Juliana Lalaj: Fotografia, pasioni që u kthye në profesion

Historitë e sukseseve të shqiptarëve jashtë vendit na bëjnë...

Sonila Salillari: Vështirësitë në emigrim nuk lidhen me faktin që je shqiptar

Sonila Salillari në këtë qershor mbush plot 22 vjet...

SHBA/ Shkëlqimi në baletin botëror i Akreoma Saliu: Filmi, projekt i radhës

Akreoma do të thotë perëndia e Diellit, e duket...

Itali/ Artistja shqiptare: Alpet e vendlindjes, inspirim për punën time

Guximi dhe këmbngulja i dhanë emrin dhe profesionin që...

Kanada/ Mimoza Guxo: Të jesh infermiere në kohë pandemie 

Prej më shumë se njëzetë vitesh, Mimoza Guxo ushtron...

Intervista / Të fotografosh të bukurën si Ilir Rizaj

Ilir Rizaj është një nga emrat më të njohur...

Suedi/ Diamant Salihu: Libri, rrëfim i historisë së njerëzve realë përme fakteve

Diamant Salihu jeton në Suedi që në moshën 7-vjeçare,...

Të fundit

Turistë polakë në malin e Tomorrit

Turistë polakë iu ngjitën malit të Tomorrit në një guidë të gjatë turistike me ndihmën e operatorëve turistikë lokalë të Beratit. Lajmi bëhet i ditur...

Gjermani / Lazim Destani në takimin tradicional letrar “Azem Shkreli”

Sot në Dyseldorf u mbajt Takimi Tradicional Letrar “Azem Shkreli”. Nën organizimin e Lidhjes së Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Gjermani ky manifestim...

Kujtime nga jeta dhe veprimtaria e tij e Pino Cacozza në muajin e tij të lindjes

Federata e Shoqatave Arbëreshe (FAA) kujtoi në muajin e tij të lindjes arbëreshin Pino Cacozza. U zgjodh pikërisht kolegji ku Cacozza studioi, “Shën Adrian” për...

Kosovë-Shqipëri, drejt mbledhjes së shtatë të dy qeverive

Qeveritë e Kosovës e Shqipërisë pritet të mbajnë mbledhjen e shtatë të përbashkët në Prishtinë, këtë vit, pas të gjashtës në Tiranë në 2...

Në punë me pasaportë vaksinimi/ Italia e bën me detyrim si në shtet dhe privat

Nga 15 tetori, Italia do të kërkojë pasaportë vaksinimi për të gjithë punonjës si në sektorin shtetëror ashtu edhe atë privat. administrata publike është...