Ekonomi

E enjte, 21 Janar, 2021
E enjte, 21 Janar, 2021

Ekonomi

Foto më e bukur e ditës në “The Guardian”, Flamingot e lagunës së Nartës

Media britanike “The Guardian” ka sjellë fotot...

Fiskalizimi / Bizneset raportojnë shitjet ditore me teknologjie të re

Procesi i fiskalizimit do të detyrojë bizneset...

Zvicër / Mbi 40 për qind e bizneseve shqiptare kanë ndërprerë aktivitetet

Ardian Retkoceri pjesë e Institutit “Swiss Buisnes School”, në...

Burimet e brendshme natyrore të Shqipërisë, INSTAT tregon sa u përdorën

Në vitin 2018, lënda e parë e nxjerrë nga...

Banka Botërore: Të ulen kostot e transferimit të remitancave

Sipas Bankës Botërore, paratë e dërguara nga...

BE miraton paketë miliardëshe për pasojat ekonomike të Coronës

Samiti i BE miratoi paketën prej 540 miliardë euro...

Hapet “autostrada” energjetike Kosovë – Shqipëri

Miratohet marrëveshja për njohjen e Operatorit të Transmetimit të...

Platformat virtuale, impakt në zinxhirin e furnizimit për agrobizneset

Platformat virtuale po japin impakt në zinxhirin e furnizimit...

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut marrëveshje për çertifikatat fitosanitare

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut shumë shpejt do të...

COVID-19 / KE miraton paketë ndihme 3 miliardë euro, ja sa i takojnë Shqipërisë

Komisioni Europian ka miratuar propozimin paketën e ndihmës makro-financiare...

Foto më e bukur e ditës në “The Guardian”, Flamingot e lagunës së Nartës

Media britanike “The Guardian” ka sjellë fotot...

Fiskalizimi / Bizneset raportojnë shitjet ditore me teknologjie të re

Procesi i fiskalizimit do të detyrojë bizneset...

Zvicër / Mbi 40 për qind e bizneseve shqiptare kanë ndërprerë aktivitetet

Ardian Retkoceri pjesë e Institutit “Swiss Buisnes School”, në...

Burimet e brendshme natyrore të Shqipërisë, INSTAT tregon sa u përdorën

Në vitin 2018, lënda e parë e nxjerrë nga...

Banka Botërore: Të ulen kostot e transferimit të remitancave

Sipas Bankës Botërore, paratë e dërguara nga...

BE miraton paketë miliardëshe për pasojat ekonomike të Coronës

Samiti i BE miratoi paketën prej 540 miliardë euro...

Hapet “autostrada” energjetike Kosovë – Shqipëri

Miratohet marrëveshja për njohjen e Operatorit të Transmetimit të...

Platformat virtuale, impakt në zinxhirin e furnizimit për agrobizneset

Platformat virtuale po japin impakt në zinxhirin e furnizimit...

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut marrëveshje për çertifikatat fitosanitare

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut shumë shpejt do të...

COVID-19 / KE miraton paketë ndihme 3 miliardë euro, ja sa i takojnë Shqipërisë

Komisioni Europian ka miratuar propozimin paketën e ndihmës makro-financiare...

Të fundit

Francë/ Studentët shqiptarë vizitojnë ekspozitën ′′Ilirët e fundit”

′′The Last Illyriens" (Ilirët e fundit) është ekspozita e çelur në Francë nga fotoreporteri francez Denis Meyer. Ekspozitën e kanë vizituar nga afër edhe...

Si të aplikoj online për rinovim dokumentash biometrike dhe deklarim të adresës

Shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë tashmë kanë mundësi të aplikojnë online për rinovimin e dokumentave të tyre biometrike (pasaportë...

Kosova voton, kreu i KQZ sqaron detajet për votën e Diasporës

Pak javë para zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë, mes shumë polemikave për mënyrën që KQZ e Kosovës ka zgjedhur për konfirmimin e votës së...

Irlandë/ Talenti rekordmen me origjinë shqiptare pranë transferimit tek Inter

Futbollisti shqiptar Kevin Zefi është një emër shumë i njohur në Irlandë, pasi aktivizohet më gjigandët e futbollit irlandez, Shamrok Rovers. Madje, është golashënuesi...

Kroaci / Fisnikët shqiptarë, Kruta, një emër i nderuar në Zarën e mesjetës

Studimi i historisë, gjenealogjisë, sfragjistikës e veprimtarisë në fusha të ndryshme i familjeve fisnike shqiptare që kishin lënë atdheun dhe ishin vendosur në qytetet...