Kompania “Marlotex” certifikohet Operator Ekonomik i Autorizuar

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Kompania “Marlotex” certifikohet Operator Ekonomik i Autorizuar

Kompania “Marlotex”, e sipërmarrësit Gazmend Toska ka marrë ditën e djeshme certifikatën e Operatorit Ekonomik të Autorizuar ( AEO). Lajmin e ka bërë  të ditur ministrja e Ekonomisë dhe Financave znj. Delinda Ibrahimi e cila ishte e pranishme në ceremoninë e dhënies së certifikatës në ambientet e kompanisë në Berat.

“Kompanisë “Marlotex”, në Berat, iu dorëzua certifikata e Operatorit Ekonomik të Autorizuar( AEO), gjatë vizitës me Drejtorin e Përgjithshëm të Doganave, Genti Gazheli dhe Ambasadoren e Franceze në Tiranë,  Elisabeth Brasacq. Këto lehtësi doganore do jenë të vlefshme si për vendet e “Ballkanit të hapur gjithashtu për vendet e BE-së” shkruan ajo në facebook.

Aktualisht në vendin tonë kanë marrë statusin e AEO-së 9 biznese, ndërkohë që ka disa  të tjerë në proces.

“Marlotex” është një investim shqiptaro-francez themeluar në qytetin e Beratit në vitin 2005 nga drejtuesi i saj, Z. Gazmend Toska dhe antare e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare që prej themelimit. Gjatë pandemisë “Marlotex” në bashkëpunim me Dhomën e Biznesit të Diasporës Shqiptare ka dhuruar maskave tekstile për nxënësit dhe mësuesit në disa shkolla në Tiranë, për parandalimin e pandemisë Covid-19.

“Marlotex”  operon në fushën e industrisë tekstile me prodhim të tekstileve për shtëpi, çarçafë dhe këllëf jastëku për hotelet dhe spitalet, si dhe veshje pune për tregun francez dhe atë ndërkombëtar.

 

 

Kompania “Marlotex”, e sipërmarrësit Gazmend Toska ka marrë ditën e djeshme certifikatën e Operatorit Ekonomik të Autorizuar ( AEO). Lajmin e ka bërë  të ditur ministrja e Ekonomisë dhe Financave znj. Delinda Ibrahimi e cila ishte e pranishme në ceremoninë e dhënies së certifikatës në ambientet e kompanisë në Berat.

“Kompanisë “Marlotex”, në Berat, iu dorëzua certifikata e Operatorit Ekonomik të Autorizuar( AEO), gjatë vizitës me Drejtorin e Përgjithshëm të Doganave, Genti Gazheli dhe Ambasadoren e Franceze në Tiranë,  Elisabeth Brasacq. Këto lehtësi doganore do jenë të vlefshme si për vendet e “Ballkanit të hapur gjithashtu për vendet e BE-së” shkruan ajo në facebook.

Aktualisht në vendin tonë kanë marrë statusin e AEO-së 9 biznese, ndërkohë që ka disa  të tjerë në proces.

“Marlotex” është një investim shqiptaro-francez themeluar në qytetin e Beratit në vitin 2005 nga drejtuesi i saj, Z. Gazmend Toska dhe antare e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare që prej themelimit. Gjatë pandemisë “Marlotex” në bashkëpunim me Dhomën e Biznesit të Diasporës Shqiptare ka dhuruar maskave tekstile për nxënësit dhe mësuesit në disa shkolla në Tiranë, për parandalimin e pandemisë Covid-19.

“Marlotex”  operon në fushën e industrisë tekstile me prodhim të tekstileve për shtëpi, çarçafë dhe këllëf jastëku për hotelet dhe spitalet, si dhe veshje pune për tregun francez dhe atë ndërkombëtar.

 

 

Kompania “Marlotex”, e sipërmarrësit Gazmend Toska ka marrë ditën e djeshme certifikatën e Operatorit Ekonomik të Autorizuar ( AEO). Lajmin e ka bërë  të ditur ministrja e Ekonomisë dhe Financave znj. Delinda Ibrahimi e cila ishte e pranishme në ceremoninë e dhënies së certifikatës në ambientet e kompanisë në Berat.

“Kompanisë “Marlotex”, në Berat, iu dorëzua certifikata e Operatorit Ekonomik të Autorizuar( AEO), gjatë vizitës me Drejtorin e Përgjithshëm të Doganave, Genti Gazheli dhe Ambasadoren e Franceze në Tiranë,  Elisabeth Brasacq. Këto lehtësi doganore do jenë të vlefshme si për vendet e “Ballkanit të hapur gjithashtu për vendet e BE-së” shkruan ajo në facebook.

Aktualisht në vendin tonë kanë marrë statusin e AEO-së 9 biznese, ndërkohë që ka disa  të tjerë në proces.

“Marlotex” është një investim shqiptaro-francez themeluar në qytetin e Beratit në vitin 2005 nga drejtuesi i saj, Z. Gazmend Toska dhe antare e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare që prej themelimit. Gjatë pandemisë “Marlotex” në bashkëpunim me Dhomën e Biznesit të Diasporës Shqiptare ka dhuruar maskave tekstile për nxënësit dhe mësuesit në disa shkolla në Tiranë, për parandalimin e pandemisë Covid-19.

“Marlotex”  operon në fushën e industrisë tekstile me prodhim të tekstileve për shtëpi, çarçafë dhe këllëf jastëku për hotelet dhe spitalet, si dhe veshje pune për tregun francez dhe atë ndërkombëtar.