Ekonomi

E hënë, 20 Shtator, 2021
E hënë, 20 Shtator, 2021

Ekonomi

Turizëm/ Udhëtim në pyllin e gështenjave shekullore

Nga Tirana janë 102 kilometra që mund të përshkohen...

Të investosh në Hollandë, Dhoma e Biznesit të Diasporës webinar me sipërmarrësit

"Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare" në bashkëpunim me...

SHBA/ Klajdi Bregu: Ekonomia post COVID-19, problem remitancat dhe eksportet

Profesori i Ekonomisë, Klajdi Bregu në Universitetin e Indianës...

Termeti dhe COVID / Gjermania 58.2 milionë euro për Shqipërinë

Qeveria gjermane mbetet e përkushtuar të vazhdojë të jetë...

Manastiri i Mbigurit dhe e para Dhiatë e Re e përkthyer nga Kristoforidhi

Manastiri i Shën Jovan Bigorskit i cili njihet edhe...

Udhëtime/ Destinacione shqiptare, Liqeni i Dushkut

Viti 2020 mund të ketë qenë një vit i...

Analiza / Parashikimi i Institutit të Vjenës për ekonominë e Shqipërisë

Sipas parashikimeve të reja të lëshuara së fundmi nga...

Tiranë/ Ministri i jashtëm italian: Një komision ekonomik mes dy vendeve

Ministri i Jashtëm italian Luigi di Maio ka zhvilluar...

1 vit Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ka kremtuar sot...

Tiparet e shqiptarëve, karakteristikat që na bëjnë unikë

Çdo popullatë e botës, madje duke llogaritur shumëllojshmërinë e...

Turizëm/ Udhëtim në pyllin e gështenjave shekullore

Nga Tirana janë 102 kilometra që mund të përshkohen...

Të investosh në Hollandë, Dhoma e Biznesit të Diasporës webinar me sipërmarrësit

"Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare" në bashkëpunim me...

SHBA/ Klajdi Bregu: Ekonomia post COVID-19, problem remitancat dhe eksportet

Profesori i Ekonomisë, Klajdi Bregu në Universitetin e Indianës...

Termeti dhe COVID / Gjermania 58.2 milionë euro për Shqipërinë

Qeveria gjermane mbetet e përkushtuar të vazhdojë të jetë...

Manastiri i Mbigurit dhe e para Dhiatë e Re e përkthyer nga Kristoforidhi

Manastiri i Shën Jovan Bigorskit i cili njihet edhe...

Udhëtime/ Destinacione shqiptare, Liqeni i Dushkut

Viti 2020 mund të ketë qenë një vit i...

Analiza / Parashikimi i Institutit të Vjenës për ekonominë e Shqipërisë

Sipas parashikimeve të reja të lëshuara së fundmi nga...

Tiranë/ Ministri i jashtëm italian: Një komision ekonomik mes dy vendeve

Ministri i Jashtëm italian Luigi di Maio ka zhvilluar...

1 vit Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ka kremtuar sot...

Tiparet e shqiptarëve, karakteristikat që na bëjnë unikë

Çdo popullatë e botës, madje duke llogaritur shumëllojshmërinë e...

Të fundit

Turistë polakë në malin e Tomorrit

Turistë polakë iu ngjitën malit të Tomorrit në një guidë të gjatë turistike me ndihmën e operatorëve turistikë lokalë të Beratit. Lajmi bëhet i ditur...

Gjermani / Lazim Destani në takimin tradicional letrar “Azem Shkreli”

Sot në Dyseldorf u mbajt Takimi Tradicional Letrar “Azem Shkreli”. Nën organizimin e Lidhjes së Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Gjermani ky manifestim...

Kujtime nga jeta dhe veprimtaria e tij e Pino Cacozza në muajin e tij të lindjes

Federata e Shoqatave Arbëreshe (FAA) kujtoi në muajin e tij të lindjes arbëreshin Pino Cacozza. U zgjodh pikërisht kolegji ku Cacozza studioi, “Shën Adrian” për...

Kosovë-Shqipëri, drejt mbledhjes së shtatë të dy qeverive

Qeveritë e Kosovës e Shqipërisë pritet të mbajnë mbledhjen e shtatë të përbashkët në Prishtinë, këtë vit, pas të gjashtës në Tiranë në 2...

Në punë me pasaportë vaksinimi/ Italia e bën me detyrim si në shtet dhe privat

Nga 15 tetori, Italia do të kërkojë pasaportë vaksinimi për të gjithë punonjës si në sektorin shtetëror ashtu edhe atë privat. administrata publike është...