Kosovë/ Dhoma e Biznesit të Diasporës çon 65 artizanë në panairin “Blej Shqip”

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Kosovë/ Dhoma e Biznesit të Diasporës çon 65 artizanë në panairin “Blej Shqip”

Është çelur ditën e djeshme me rastin festave të nëntorit në Prishtinë panairi “Blej Shqip”.

Mikpritësi i këtij aktiviteti mbarëkombëtar Kryetari i Prishtinës Përparim Rama tha se është shumë e rëndësishme që brezat e rinj të mos harrojnë vlerat e traditat tona kombëtare dhe t’i kultivojnë ato.

Panairi u vizitua nga Zv. Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë znj. Artemis Malo si dhe Nënkryetarja e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare zj. Elisabeta Katiaj.

Dhoma e Biznesit të Diasporës shqiptarë për herë të parë ishte pjesë e këtij panairi, angazhim i mundësuar pak ditë pas nënshkrimit të marrëveshjes së përbashkët për organizimin e këtij panairi.

Falë këtij bashkëpunimi Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare u mundësoi rreth 65 artizanëve nga Shqipëria dhe shumë të tjerë nga Kosova, pjesëmarrjen në panair. Në stendat e veçanta ata patën mundësinë të ekspozojnë produktet e tyre në panairin “Blej Shqip” i cili do të qëndroje i hapur edhe ditën e nesërme në Bulevardin “Nënë Tereza” në Prishtinë.

Panairi “Blej Shqip” nëpërmjet Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare dhe Komunës së Prishtinës do të vijoje zgjerimin e tij në përmasa me gjithëpërfshirëse të bizneseve “Made by Albanians” për vitin 2023.

 

Është çelur ditën e djeshme me rastin festave të nëntorit në Prishtinë panairi “Blej Shqip”.

Mikpritësi i këtij aktiviteti mbarëkombëtar Kryetari i Prishtinës Përparim Rama tha se është shumë e rëndësishme që brezat e rinj të mos harrojnë vlerat e traditat tona kombëtare dhe t’i kultivojnë ato.

Panairi u vizitua nga Zv. Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë znj. Artemis Malo si dhe Nënkryetarja e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare zj. Elisabeta Katiaj.

Dhoma e Biznesit të Diasporës shqiptarë për herë të parë ishte pjesë e këtij panairi, angazhim i mundësuar pak ditë pas nënshkrimit të marrëveshjes së përbashkët për organizimin e këtij panairi.

Falë këtij bashkëpunimi Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare u mundësoi rreth 65 artizanëve nga Shqipëria dhe shumë të tjerë nga Kosova, pjesëmarrjen në panair. Në stendat e veçanta ata patën mundësinë të ekspozojnë produktet e tyre në panairin “Blej Shqip” i cili do të qëndroje i hapur edhe ditën e nesërme në Bulevardin “Nënë Tereza” në Prishtinë.

Panairi “Blej Shqip” nëpërmjet Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare dhe Komunës së Prishtinës do të vijoje zgjerimin e tij në përmasa me gjithëpërfshirëse të bizneseve “Made by Albanians” për vitin 2023.

 

Është çelur ditën e djeshme me rastin festave të nëntorit në Prishtinë panairi “Blej Shqip”.

Mikpritësi i këtij aktiviteti mbarëkombëtar Kryetari i Prishtinës Përparim Rama tha se është shumë e rëndësishme që brezat e rinj të mos harrojnë vlerat e traditat tona kombëtare dhe t’i kultivojnë ato.

Panairi u vizitua nga Zv. Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë znj. Artemis Malo si dhe Nënkryetarja e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare zj. Elisabeta Katiaj.

Dhoma e Biznesit të Diasporës shqiptarë për herë të parë ishte pjesë e këtij panairi, angazhim i mundësuar pak ditë pas nënshkrimit të marrëveshjes së përbashkët për organizimin e këtij panairi.

Falë këtij bashkëpunimi Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare u mundësoi rreth 65 artizanëve nga Shqipëria dhe shumë të tjerë nga Kosova, pjesëmarrjen në panair. Në stendat e veçanta ata patën mundësinë të ekspozojnë produktet e tyre në panairin “Blej Shqip” i cili do të qëndroje i hapur edhe ditën e nesërme në Bulevardin “Nënë Tereza” në Prishtinë.

Panairi “Blej Shqip” nëpërmjet Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare dhe Komunës së Prishtinës do të vijoje zgjerimin e tij në përmasa me gjithëpërfshirëse të bizneseve “Made by Albanians” për vitin 2023.