SHBA/ Komuniteti shqiptar në Nju Xhersi në ndihmë të familjeve në nevojë

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

SHBA/ Komuniteti shqiptar në Nju Xhersi në ndihmë të familjeve në nevojë

“Qendra Kulturore Shqiptaro – Amerikane” dhe xhamija e qytetit kanë grumbulluar ndihma për familjet në nevojë në Nju Xhersi, SHBA.

“Me iniciativën e Imamit të xhamisë sonë Arun Pollozhani , Kryetarit Burim Zhuta dhe Këshillit Drejtues në Qendrën Kulturore Shqiptaro – Amerikane, u grumbulluan ndihma për njerëzit e varfër këtu në Nju Xhersi. Virusi COVID-19 jo vetëm që mori mbi gjysmë milioni njerëz në SHBA, por ka shkaktuar edhe krizë materiale te disa familje amerikane. Kështu sipas statistikave amerikane në SHBA, për ushqim ditor kanë nevojë urgjente, mbi shtatëdhjetë milionë banorë. Ndërsa ka mbi dymbëdhjetë milionë fëmijë që bien të flejnë pa darkë!” shkruan “Qendra Kulturore Shqiptaro – Amerikane”.

Duke e parë këtë situate të vështirë “Qendra Kulturore Shqiptaro – Amerikane”  dhe përfaqësues të xhamisë vendosën që të ndihmojnë familjet në nevojë. Aksionit humanitar iu përgjigjën bashkatdhetarët shqiptarë në Nju Xhersi, në grumbullimin e ndihmave.

Ushqimet e grumbulluara, u dorëzuan në një Qendër në qytetin Pompton Lakes në Nju Xhersi, afër kishës “St Mary”. Në dorëzimin e ushqimeve morën pjesë kryetari i Qendrës Burim Zhuta, imami Arun Pollozhani, Nexhmi Ibrahimi, Asim Jashari, Rajmonda Zhuta, dhe Durim Zhuta.

Aksioni për grumbullimin e ushqimeve do të vazhdojë edhe në ditët në vijim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

“Qendra Kulturore Shqiptaro – Amerikane” dhe xhamija e qytetit kanë grumbulluar ndihma për familjet në nevojë në Nju Xhersi, SHBA.

“Me iniciativën e Imamit të xhamisë sonë Arun Pollozhani , Kryetarit Burim Zhuta dhe Këshillit Drejtues në Qendrën Kulturore Shqiptaro – Amerikane, u grumbulluan ndihma për njerëzit e varfër këtu në Nju Xhersi. Virusi COVID-19 jo vetëm që mori mbi gjysmë milioni njerëz në SHBA, por ka shkaktuar edhe krizë materiale te disa familje amerikane. Kështu sipas statistikave amerikane në SHBA, për ushqim ditor kanë nevojë urgjente, mbi shtatëdhjetë milionë banorë. Ndërsa ka mbi dymbëdhjetë milionë fëmijë që bien të flejnë pa darkë!” shkruan “Qendra Kulturore Shqiptaro – Amerikane”.

Duke e parë këtë situate të vështirë “Qendra Kulturore Shqiptaro – Amerikane”  dhe përfaqësues të xhamisë vendosën që të ndihmojnë familjet në nevojë. Aksionit humanitar iu përgjigjën bashkatdhetarët shqiptarë në Nju Xhersi, në grumbullimin e ndihmave.

Ushqimet e grumbulluara, u dorëzuan në një Qendër në qytetin Pompton Lakes në Nju Xhersi, afër kishës “St Mary”. Në dorëzimin e ushqimeve morën pjesë kryetari i Qendrës Burim Zhuta, imami Arun Pollozhani, Nexhmi Ibrahimi, Asim Jashari, Rajmonda Zhuta, dhe Durim Zhuta.

Aksioni për grumbullimin e ushqimeve do të vazhdojë edhe në ditët në vijim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

“Qendra Kulturore Shqiptaro – Amerikane” dhe xhamija e qytetit kanë grumbulluar ndihma për familjet në nevojë në Nju Xhersi, SHBA.

“Me iniciativën e Imamit të xhamisë sonë Arun Pollozhani , Kryetarit Burim Zhuta dhe Këshillit Drejtues në Qendrën Kulturore Shqiptaro – Amerikane, u grumbulluan ndihma për njerëzit e varfër këtu në Nju Xhersi. Virusi COVID-19 jo vetëm që mori mbi gjysmë milioni njerëz në SHBA, por ka shkaktuar edhe krizë materiale te disa familje amerikane. Kështu sipas statistikave amerikane në SHBA, për ushqim ditor kanë nevojë urgjente, mbi shtatëdhjetë milionë banorë. Ndërsa ka mbi dymbëdhjetë milionë fëmijë që bien të flejnë pa darkë!” shkruan “Qendra Kulturore Shqiptaro – Amerikane”.

Duke e parë këtë situate të vështirë “Qendra Kulturore Shqiptaro – Amerikane”  dhe përfaqësues të xhamisë vendosën që të ndihmojnë familjet në nevojë. Aksionit humanitar iu përgjigjën bashkatdhetarët shqiptarë në Nju Xhersi, në grumbullimin e ndihmave.

Ushqimet e grumbulluara, u dorëzuan në një Qendër në qytetin Pompton Lakes në Nju Xhersi, afër kishës “St Mary”. Në dorëzimin e ushqimeve morën pjesë kryetari i Qendrës Burim Zhuta, imami Arun Pollozhani, Nexhmi Ibrahimi, Asim Jashari, Rajmonda Zhuta, dhe Durim Zhuta.

Aksioni për grumbullimin e ushqimeve do të vazhdojë edhe në ditët në vijim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.