Mark Gjonaj: Krenari bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë së Grave në Nju Jork

E shtunë, 24 Shkurt, 2024
E shtunë, 24 Shkurt, 2024

Mark Gjonaj: Krenari bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë së Grave në Nju Jork

Në datën 24 qershor, Mark Gjonaj, kryetari i Këshillit Koordinues të Diasporës dhe njëkohësisht këshilltar i Bashkisë së Nju Jorkut  do të zhvillojë një takim online me anëtarët e Dhomës së Tregtisë së Grave të Nju Jorkut. Diskutimet do të përqëndrohen në gjendjen ekonomike dhe mundësitë e rihapjes së bizneseve të vogla.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë kryetari Gjonaj. Në një postim në rrjete sociale, ai shkruan: Krenar për t’u bashkuar me Dhomën e Tregtisë së Grave në Nju Jork për një diskutim virtual rreth gjendjes në Nju Jork si dhe përpjekjeve tona për të ndihmuar bizneset e vogla.

Oda Ekonomike e Grave në Nju Jork, e themeluar në vitin 2002, është një organizatë jofitimprurëse që ka për qëllim të ndihmojë gratë dhe pakicat e tjera të arrijnë sukses dhe pavarësi ekonomike nëpërmjet biznesit të vogël.

“NYWCC” është dhoma e vetme e tregtisë në qytetin e Nju Jorkut që ofron shërbime të drejtpërdrejta të zhvillimit të biznesit për bizneset e vogla dhe për ndërmarrjet e vogla nëpërmjet Qendrës së saj të Biznesit të Pakicave dhe Grave.

Në datën 24 qershor, Mark Gjonaj, kryetari i Këshillit Koordinues të Diasporës dhe njëkohësisht këshilltar i Bashkisë së Nju Jorkut  do të zhvillojë një takim online me anëtarët e Dhomës së Tregtisë së Grave të Nju Jorkut. Diskutimet do të përqëndrohen në gjendjen ekonomike dhe mundësitë e rihapjes së bizneseve të vogla.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë kryetari Gjonaj. Në një postim në rrjete sociale, ai shkruan: Krenar për t’u bashkuar me Dhomën e Tregtisë së Grave në Nju Jork për një diskutim virtual rreth gjendjes në Nju Jork si dhe përpjekjeve tona për të ndihmuar bizneset e vogla.

Oda Ekonomike e Grave në Nju Jork, e themeluar në vitin 2002, është një organizatë jofitimprurëse që ka për qëllim të ndihmojë gratë dhe pakicat e tjera të arrijnë sukses dhe pavarësi ekonomike nëpërmjet biznesit të vogël.

“NYWCC” është dhoma e vetme e tregtisë në qytetin e Nju Jorkut që ofron shërbime të drejtpërdrejta të zhvillimit të biznesit për bizneset e vogla dhe për ndërmarrjet e vogla nëpërmjet Qendrës së saj të Biznesit të Pakicave dhe Grave.

Në datën 24 qershor, Mark Gjonaj, kryetari i Këshillit Koordinues të Diasporës dhe njëkohësisht këshilltar i Bashkisë së Nju Jorkut  do të zhvillojë një takim online me anëtarët e Dhomës së Tregtisë së Grave të Nju Jorkut. Diskutimet do të përqëndrohen në gjendjen ekonomike dhe mundësitë e rihapjes së bizneseve të vogla.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë kryetari Gjonaj. Në një postim në rrjete sociale, ai shkruan: Krenar për t’u bashkuar me Dhomën e Tregtisë së Grave në Nju Jork për një diskutim virtual rreth gjendjes në Nju Jork si dhe përpjekjeve tona për të ndihmuar bizneset e vogla.

Oda Ekonomike e Grave në Nju Jork, e themeluar në vitin 2002, është një organizatë jofitimprurëse që ka për qëllim të ndihmojë gratë dhe pakicat e tjera të arrijnë sukses dhe pavarësi ekonomike nëpërmjet biznesit të vogël.

“NYWCC” është dhoma e vetme e tregtisë në qytetin e Nju Jorkut që ofron shërbime të drejtpërdrejta të zhvillimit të biznesit për bizneset e vogla dhe për ndërmarrjet e vogla nëpërmjet Qendrës së saj të Biznesit të Pakicave dhe Grave.