English

E shtunë, 20 Prill, 2024
E shtunë, 20 Prill, 2024

English

The End of Covid-19 is Approaching

The numbers, both globally and in the United States...

USA/ Aferdita Hakaj, an Albanian leader and visionary in the Diaspora

An inspiring story that shows the will and courage...

The new app/Albanian Diaspora Business Chamber voice of business in the Diaspora

For the first time, all entrepreneurs, intellectuals, businesses, and...

Eternal love for the homeland Kosovo

Everything has remained so warm and fresh perhaps because...

The bust of our National Hero, Skanderbeg, is placed in Budapest

The statue of our national hero, Gjergji Kastrioti Skënderbeu...

“Marlee`s Got Talent”, a choir in Canada made by Albanian children

The Children's Song Festival in Albania and "Marlee`s Got...

It’s a great fortune to study in Germany

There is almost no branch for which study opportunities...

The ancient rites of engagement ceremony in Arbëresh culture

Among the traditions that the Arbëresh have preserved are...

“Bërbili”, the old forgotten song of Arbëresh of Croatia

One of the forgotten songs of the Croatian Arbëresh...

Akreoma Saliu a rising star in international ballet

Akreoma means the goddess of the Sun, which make...

The End of Covid-19 is Approaching

The numbers, both globally and in the United States...

USA/ Aferdita Hakaj, an Albanian leader and visionary in the Diaspora

An inspiring story that shows the will and courage...

The new app/Albanian Diaspora Business Chamber voice of business in the Diaspora

For the first time, all entrepreneurs, intellectuals, businesses, and...

Eternal love for the homeland Kosovo

Everything has remained so warm and fresh perhaps because...

The bust of our National Hero, Skanderbeg, is placed in Budapest

The statue of our national hero, Gjergji Kastrioti Skënderbeu...

“Marlee`s Got Talent”, a choir in Canada made by Albanian children

The Children's Song Festival in Albania and "Marlee`s Got...

It’s a great fortune to study in Germany

There is almost no branch for which study opportunities...

The ancient rites of engagement ceremony in Arbëresh culture

Among the traditions that the Arbëresh have preserved are...

“Bërbili”, the old forgotten song of Arbëresh of Croatia

One of the forgotten songs of the Croatian Arbëresh...

Akreoma Saliu a rising star in international ballet

Akreoma means the goddess of the Sun, which make...

Të fundit

At Bellusci kujton në 100-vjetorin e lindjes profesorin e madh Jup Kastrati

Arbëreshi At Antonio Bellusci, kujton mikun e tij me rastin e 100- vjetorit të lindjes së tij me anë të një interviste. At Bellusci, sot...

Ramë Lahaj dhe Dëshira Ahmeti shkelqejnë në koncertin e ST. George Theater

Diaspora shqiptaro-amerikane nga zonat e trishtetëshit New York, New Jersey, Connecticut dhe më gjerë morën pjesë në koncertin gala që u shfaq në “St....

“Hënë e përgjakur” eklips në New York  

Eklipsi kaloi dhe pranë Shkollës sonë “Susan E. Wagner” high school dhe natyrisht kureshtjen e kisha të padurueshme. I vura syzet dhe unë pashë...

“Mama Klorin” një histori universale emigracioni

Pak ditë më parë në ambientet e Universitetit New York College, në Athinë, u zhvillua promovimi i projektit “Mama Klorin”, me ideatore artisten Doreida...

SHBA/ Më 19 maj në New York mbahet panairi i tretë “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”

Për të tretin vit radhazi do të organizohet në New York panairi shqiptar “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”. Kjo traditë festive nisi në vitin 2022 me rastin...