English

E shtunë, 20 Prill, 2024
E shtunë, 20 Prill, 2024

English

Lawer Kristina Blushi about Albanians in Italy: Now they are more integrated

"Adrenaline makes you fall but also climbs a mountain...

Mimoza Guxo: Being a pandemic Albanian nurse in Canada

For more than twenty years, Mimoza Guxo has been...

Suela Jorgaqi an European citizen, with stable Albanian roots

Suela Jorgaqi after graduating from the Faculty of Foreign...

USA / The success of the Albanian brothers and their pizzeria “Zeneli”

New Haven is known for pizza and Zeneli is...

Publications in Diaspora / In 1915 in Chicago was published “THE ALBANIAN ERA”

"THE ALBANIAN ERA" was a political, social, historical and...

May 3, 1877, the Committee of Ioannina was established

On May 3, 1877, in Ioannina, under the chairmanship...

Belgium / Alba Restaurant, an authentic Albanian taste in Brussels

There is a small place in Brussels where lights,...

Italy / Over a thousand Albanian enterprises in Puglia

Albanians who emigrated and stayed in Puglia, Italy after...

USA / Selected by CISCO, Eris Bleta: Do not give up on dreams!

The success stories of Albanians around the world make...

Lawer Kristina Blushi about Albanians in Italy: Now they are more integrated

"Adrenaline makes you fall but also climbs a mountain...

Mimoza Guxo: Being a pandemic Albanian nurse in Canada

For more than twenty years, Mimoza Guxo has been...

Suela Jorgaqi an European citizen, with stable Albanian roots

Suela Jorgaqi after graduating from the Faculty of Foreign...

USA / The success of the Albanian brothers and their pizzeria “Zeneli”

New Haven is known for pizza and Zeneli is...

Publications in Diaspora / In 1915 in Chicago was published “THE ALBANIAN ERA”

"THE ALBANIAN ERA" was a political, social, historical and...

May 3, 1877, the Committee of Ioannina was established

On May 3, 1877, in Ioannina, under the chairmanship...

Belgium / Alba Restaurant, an authentic Albanian taste in Brussels

There is a small place in Brussels where lights,...

Italy / Over a thousand Albanian enterprises in Puglia

Albanians who emigrated and stayed in Puglia, Italy after...

USA / Selected by CISCO, Eris Bleta: Do not give up on dreams!

The success stories of Albanians around the world make...

Të fundit

At Bellusci kujton në 100-vjetorin e lindjes profesorin e madh Jup Kastrati

Arbëreshi At Antonio Bellusci, kujton mikun e tij me rastin e 100- vjetorit të lindjes së tij me anë të një interviste. At Bellusci, sot...

Ramë Lahaj dhe Dëshira Ahmeti shkelqejnë në koncertin e ST. George Theater

Diaspora shqiptaro-amerikane nga zonat e trishtetëshit New York, New Jersey, Connecticut dhe më gjerë morën pjesë në koncertin gala që u shfaq në “St....

“Hënë e përgjakur” eklips në New York  

Eklipsi kaloi dhe pranë Shkollës sonë “Susan E. Wagner” high school dhe natyrisht kureshtjen e kisha të padurueshme. I vura syzet dhe unë pashë...

“Mama Klorin” një histori universale emigracioni

Pak ditë më parë në ambientet e Universitetit New York College, në Athinë, u zhvillua promovimi i projektit “Mama Klorin”, me ideatore artisten Doreida...

SHBA/ Më 19 maj në New York mbahet panairi i tretë “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”

Për të tretin vit radhazi do të organizohet në New York panairi shqiptar “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”. Kjo traditë festive nisi në vitin 2022 me rastin...