Zvicër/ Shkolla Shqipe Ostermundigen mbyll vitin shkollor

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Zvicër/ Shkolla Shqipe Ostermundigen mbyll vitin shkollor

Shkolla Shqipe Ostermundigen në Bern, Zvicër mbylli dje me sukses vitin shkollor 2020/21. Shkolla e mësimit të gjuhës shqipe do të hap dyert përsëri në muajin gusht.

Për të mbyllur vitin shkollor mësuese Ida Jashari së bashku me nxënësit dhe mësues të tjerë zhvilluan një aktivitet në natyrë.

“Të nderuar prindër dhe ju të dashur nxënës, ju uroj pushime të këndshme verore dhe mirupafshim më 18.08. 2021”, shkruhet në faqen e facebook të shkollës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla Shqipe Ostermundigen në Bern, Zvicër mbylli dje me sukses vitin shkollor 2020/21. Shkolla e mësimit të gjuhës shqipe do të hap dyert përsëri në muajin gusht.

Për të mbyllur vitin shkollor mësuese Ida Jashari së bashku me nxënësit dhe mësues të tjerë zhvilluan një aktivitet në natyrë.

“Të nderuar prindër dhe ju të dashur nxënës, ju uroj pushime të këndshme verore dhe mirupafshim më 18.08. 2021”, shkruhet në faqen e facebook të shkollës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla Shqipe Ostermundigen në Bern, Zvicër mbylli dje me sukses vitin shkollor 2020/21. Shkolla e mësimit të gjuhës shqipe do të hap dyert përsëri në muajin gusht.

Për të mbyllur vitin shkollor mësuese Ida Jashari së bashku me nxënësit dhe mësues të tjerë zhvilluan një aktivitet në natyrë.

“Të nderuar prindër dhe ju të dashur nxënës, ju uroj pushime të këndshme verore dhe mirupafshim më 18.08. 2021”, shkruhet në faqen e facebook të shkollës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.