Këshilli shqiptaro-amerikan dorëzon ndihma në Bashkinë e Shkodrës

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Këshilli shqiptaro-amerikan dorëzon ndihma në Bashkinë e Shkodrës

Për të ndihmuar sadopak njerëzit në nevojë, Këshilli Shqiptaro-Amerikan, prej më shumë se një viti po kontribuon me nisma humanitare për qindra familje.

Këshilli Shqiptaro-Amerikan, me seli në New York, vijon me nismën humanitare të shpërndarjes së ndihmave për familjet në nevojë.

Lexo edhe: Këshilli shqiptaro-amerikan dorëzon ndihma në disa bashki të Shqipërisë

Kësaj radhe pakot e ndihmave janë shpërndarë në bashkinë e Shkodrës.

Muaj më parë përfaqësues të Këshillit Shqiptaro-Amerikan u shprehën se brenda mundësive do të vazhdojnë t’ju përgjigjen kërkesave për ndihmë për kategori familjesh në nevojë dhe tashmë që kanë kaluar disa muaj misioni i tyre humanitar vazhdon ende.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Për të ndihmuar sadopak njerëzit në nevojë, Këshilli Shqiptaro-Amerikan, prej më shumë se një viti po kontribuon me nisma humanitare për qindra familje.

Këshilli Shqiptaro-Amerikan, me seli në New York, vijon me nismën humanitare të shpërndarjes së ndihmave për familjet në nevojë.

Lexo edhe: Këshilli shqiptaro-amerikan dorëzon ndihma në disa bashki të Shqipërisë

Kësaj radhe pakot e ndihmave janë shpërndarë në bashkinë e Shkodrës.

Muaj më parë përfaqësues të Këshillit Shqiptaro-Amerikan u shprehën se brenda mundësive do të vazhdojnë t’ju përgjigjen kërkesave për ndihmë për kategori familjesh në nevojë dhe tashmë që kanë kaluar disa muaj misioni i tyre humanitar vazhdon ende.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Për të ndihmuar sadopak njerëzit në nevojë, Këshilli Shqiptaro-Amerikan, prej më shumë se një viti po kontribuon me nisma humanitare për qindra familje.

Këshilli Shqiptaro-Amerikan, me seli në New York, vijon me nismën humanitare të shpërndarjes së ndihmave për familjet në nevojë.

Lexo edhe: Këshilli shqiptaro-amerikan dorëzon ndihma në disa bashki të Shqipërisë

Kësaj radhe pakot e ndihmave janë shpërndarë në bashkinë e Shkodrës.

Muaj më parë përfaqësues të Këshillit Shqiptaro-Amerikan u shprehën se brenda mundësive do të vazhdojnë t’ju përgjigjen kërkesave për ndihmë për kategori familjesh në nevojë dhe tashmë që kanë kaluar disa muaj misioni i tyre humanitar vazhdon ende.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.