Greqi/ Konsullata Shqiptare në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Greqi/ Konsullata Shqiptare në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e bëra deri më datën 11 qershor 2021.

Konsullata u bën thirrje aplikuesve se shpërndarja do të bëhet vetëm me korrier përmes shërbimit postar. Ndërkohë gjithashtu edhe kuponi do dërgohet vetëm me korrier në një zarf të parapaguar vajtje-ardhje në adresë të konsullatës.

Gjithashtu për tërheqjen e pasaportës biometrike dhe kartës të identitetit ID mund të paraqiteni në konsullatë çdo ditë gjatë orarit zyrtar, nga e hëna-enjten 9:00-15:00 dhe të premten 9:00-13:00

“Lutemi dërgoni kuponin tuaj vetem me korrier në një zarf të parapaguar vajtje-ardhje në adresë të Konsullatës së Përgjithshme :
Alvaniko Prokseneio
Tsimiski 43, T.K.54623, Thessaloniki”, shkruhet ne njoftim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Konsullata e Përgjithshme në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e bëra deri më datën 11 qershor 2021.

Konsullata u bën thirrje aplikuesve se shpërndarja do të bëhet vetëm me korrier përmes shërbimit postar. Ndërkohë gjithashtu edhe kuponi do dërgohet vetëm me korrier në një zarf të parapaguar vajtje-ardhje në adresë të konsullatës.

Gjithashtu për tërheqjen e pasaportës biometrike dhe kartës të identitetit ID mund të paraqiteni në konsullatë çdo ditë gjatë orarit zyrtar, nga e hëna-enjten 9:00-15:00 dhe të premten 9:00-13:00

“Lutemi dërgoni kuponin tuaj vetem me korrier në një zarf të parapaguar vajtje-ardhje në adresë të Konsullatës së Përgjithshme :
Alvaniko Prokseneio
Tsimiski 43, T.K.54623, Thessaloniki”, shkruhet ne njoftim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Konsullata e Përgjithshme në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e bëra deri më datën 11 qershor 2021.

Konsullata u bën thirrje aplikuesve se shpërndarja do të bëhet vetëm me korrier përmes shërbimit postar. Ndërkohë gjithashtu edhe kuponi do dërgohet vetëm me korrier në një zarf të parapaguar vajtje-ardhje në adresë të konsullatës.

Gjithashtu për tërheqjen e pasaportës biometrike dhe kartës të identitetit ID mund të paraqiteni në konsullatë çdo ditë gjatë orarit zyrtar, nga e hëna-enjten 9:00-15:00 dhe të premten 9:00-13:00

“Lutemi dërgoni kuponin tuaj vetem me korrier në një zarf të parapaguar vajtje-ardhje në adresë të Konsullatës së Përgjithshme :
Alvaniko Prokseneio
Tsimiski 43, T.K.54623, Thessaloniki”, shkruhet ne njoftim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.