dokumenta

E hënë, 25 Janar, 2021
E hënë, 25 Janar, 2021

ETIKETA

dokumenta

Greqi/ Ambasada: Gati dokumentat ID deri më datë 24 dhjetor 2020

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë njofton se shtetasit të cilët kanë kryer aplikim për dokumente biometrikë (pasaportë dhe kartë identiteti) deri më...

Austri/ Ambasada në Vjenë nisi aplikimet për dokumenta

Ditën e sotme në vjen nisi aplikimi për dokumenta biometrike në Vjenë, Austri. “Sot u inaugurua nisja e aplikimeve pёr pasaporta e karta identiteti  për...

Greqi / Ambasada: Gati dokumentat për aplikimet deri më 24 dhjetor 2020

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë njofton se shtetasit të cilët kanë kryer aplikim për dokumente biometrikë (pasaportë dhe kartë identiteti) nga data...

Itali/ Konsullata në Bari nis procesin e aplikimit për dokumentat biometrike

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari nisi sot shërbimin e ri të aplikimit online për Pasaportë dhe Kartë ID në portalin...

Itali/ Konsullata në Milano njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Shqipërisë në Milano njofton të gjithë qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta biometrike dhe karta identiteti elektronike se janë gati të gjitha...

Itali/ Ambasada e Shqipërisë njofton mbërritjen e dokumentave ID

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë njofton qytetarët se kanë mbërritur  pasaportë dhe letërnjoftim për ata që kanë aplikuar deri më datën 27...

Greqi/ Konsullata në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme e Shqipërisë njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID deri më datë 20 dhjetor 2020. Për shkak të kushteve të shkaktuar...

Aplikimi për karta ID: Zyrat e Gjendjes Civile hapur edhe të shtunën

Ministria e Brendshme njofton se të gjitha zyrat e Gjendjes Civile ku ka qendra aplikimi për karta ID dhe pasaporta, do të jenë të...

Greqi/ Ambasada shqiptare: Ja kur rinisin aplikimet për dokumentat

Ambasada shqiptare në Greqi ka njoftuar pezullimin e përkohshëm të shërbimeve në zyrat e aplikimit, shpërndarjes së kartave të identitetit dhe pasaportave biometrike. Në postim...

Itali/ Konsullata Milano njofton afatin e fundit për tërheqjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano bën me dije se do të jetë e mbyllur për dy ditë. Të gjithë shtetasit shqiptarë...

Të fundit

Greqi/ Ambasada: Gati dokumentat ID deri më datë 24 dhjetor 2020

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë njofton se shtetasit të cilët kanë kryer aplikim për dokumente biometrikë (pasaportë dhe kartë identiteti) deri më...

Turqi/ Portieri shqiptar ndërron ekip, gati për aventurën e re

Portieri shqiptar Gentian Selmani pritet të ndryshojë skuadër, por sërish do të mbetet në Turqi. Sportisti i Menemensporit raportohet se ka arritur marrëveshje me klubin...

Itali/ Ambasada e Shqipërisë njofton mbërritjen e dokumentave ID

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë njofton qytetarët se kanë mbërritur  pasaportë dhe letërnjoftim për ata që kanë aplikuar deri më datën 18...

Greqi / Prezantimi i Organizatës “Jeta_Selanik” në festën e shumëgjuhësisë

Organizata “Jeta” në Selanik mori pjesë në festivalin e shumëgjuhësisë, i cili u organizua nëpërmjet platformës online “Zoom”. Pjesëtaret që përfaqësuan Organizatën “Jeta” u prezantuan...

SHBA / Masa më të rrepta kundër COVID-19

Administrata e Presidentit Joe Biden do të ndalojë hyrjen në vend të shumicës së shtetasve jo-amerikanë të cilët kanë qenë kohët e fundit në...