Selanik

E shtunë, 25 Maj, 2024
E shtunë, 25 Maj, 2024

ETIKETA

Selanik

Greqi/ Konsullata Shqiptare në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e bëra deri më datën 13...

Greqi/ Konsullata Shqiptare në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e bëra deri më datën 2...

Greqi/ Konsullata Shqiptare në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e bëra deri më datën 18...

Greqi/ Konsullata Shqiptare në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e bëra deri më datën 11...

Komuniteti Shqiptar i ftuar në fronëzimin e Ipeshkvit të Selanikut

Komuniteti shqiptar i Selanikut ishte i ftuar në fronëzimin e Ipeshkvit të Selanikut, Georgios Altuvas. Ceremonia u zhvillua të dielën në Kishën Katolike të Selanikut...

Spitali i Selanikut vlerëson Komunitetin Shqiptar për fushatën e dhurimit gjakut

Spitali Përgjithshëm Universitar i Selanikut “AXEPA”, me anë të një letre, drejtuar Komunitetit Shqiptar të Selanikut, ka shprehur vlerësimin dhe falenderimet e Drejtorisë së...

“Shpëto jetë, e kam në gjak”, mbyllin fushatën dhuruese shqiptarët në Selanik

Komuniteti Shqiptar në Selanik ka përfunduar edh fushatën e dytë të dhurimit të gjakut nën moton "Shpëto jetë, e kam në gjak". Ata kanë dhuruar...

Greqi/ Konsullata Shqiptare në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e bëra deri më datën 30...

Greqi/ Konsullata Shqiptare në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e bëra deri më datën 16...

Greqi/ Konsullata në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave ID

Konsullata e përgjithshme e Shqipërisë në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur dokumentet biometrike për aplikimet deri më 9 prill 2021. Tërheqja e dokumenteve...

Të fundit

Zvicër/ Hapet një pikë shkollore në Romanshorn të Kantonit të Turgaut

Jemi në fillim apo në fundin e viti shkollor, kjo nuk ka rëndësi, por mbi të gjitha më e rëndësishmja është hapja e pikës...

Greqi/ Ambasadorja takime me autoritetet për pensionet dhe lejet e qendrimit

Ambasadorja e Shqipërisë në Greqi znj. Luela Hajdaraga e shoqëruar nga një grup ekspertësh mbi ligjin e emigracionit ka zhvilluar një takim me Sekretarin...

Senati dhe Parlamenti i shtetit të New York në këmbë për shkollat “Alba Life”

Për herë të parë në historinë e politikës amerikane dhe në institucionet më të larta qeveritare vlerësohen dhe çmohen Shkollat Shqipe, çka na bën...

Ermonela Jaho shkëlqen sërish në Londër me “Donizetti & Friends”

Opera Rara në datën 23 Maj 2024 rrugëtoi në qendër të Londrës, në një ndër skenat më të vjetra të këtij kryeqyteti anglez me...

OKB-ja miraton rezolutën për gjenocidin në Srebrenicë

Me 84 vota për, kundër 19 dhe 68 abstenime, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara miratoi një rezolutë që përcakton 11 korrikun, ditë...