Komuniteti Shqiptar i ftuar në fronëzimin e Ipeshkvit të Selanikut

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Komuniteti Shqiptar i ftuar në fronëzimin e Ipeshkvit të Selanikut

Komuniteti shqiptar i Selanikut ishte i ftuar në fronëzimin e Ipeshkvit të Selanikut, Georgios Altuvas.

Ceremonia u zhvillua të dielën në Kishën Katolike të Selanikut ku komuniteti shqiptar u përfaqësua nga kryetari Luan Zyka, nënkryetari Foti Kllogjeri dhe anëtarja e kryesisë, Flora Pjetri Coku.

Vetë Ipeshkvi i Korfuzit, Zaqinthos dhe Qefalonias falënderoi komunitetin shqiptar të Selanikut për praninë e tyre.

Pas ceremonisë përfaqësia zhvilloi bisedime me nuncin Apostolik në Greqi at Savio Hon, me ipeshkvin e Selanikut Georgios Altuvas, me Igumenin e Kishës, At Agapit Abieagena, me misionarë të Bamirësisë të krijuar nga Nëna Terezë etj.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Komuniteti shqiptar i Selanikut ishte i ftuar në fronëzimin e Ipeshkvit të Selanikut, Georgios Altuvas.

Ceremonia u zhvillua të dielën në Kishën Katolike të Selanikut ku komuniteti shqiptar u përfaqësua nga kryetari Luan Zyka, nënkryetari Foti Kllogjeri dhe anëtarja e kryesisë, Flora Pjetri Coku.

Vetë Ipeshkvi i Korfuzit, Zaqinthos dhe Qefalonias falënderoi komunitetin shqiptar të Selanikut për praninë e tyre.

Pas ceremonisë përfaqësia zhvilloi bisedime me nuncin Apostolik në Greqi at Savio Hon, me ipeshkvin e Selanikut Georgios Altuvas, me Igumenin e Kishës, At Agapit Abieagena, me misionarë të Bamirësisë të krijuar nga Nëna Terezë etj.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Komuniteti shqiptar i Selanikut ishte i ftuar në fronëzimin e Ipeshkvit të Selanikut, Georgios Altuvas.

Ceremonia u zhvillua të dielën në Kishën Katolike të Selanikut ku komuniteti shqiptar u përfaqësua nga kryetari Luan Zyka, nënkryetari Foti Kllogjeri dhe anëtarja e kryesisë, Flora Pjetri Coku.

Vetë Ipeshkvi i Korfuzit, Zaqinthos dhe Qefalonias falënderoi komunitetin shqiptar të Selanikut për praninë e tyre.

Pas ceremonisë përfaqësia zhvilloi bisedime me nuncin Apostolik në Greqi at Savio Hon, me ipeshkvin e Selanikut Georgios Altuvas, me Igumenin e Kishës, At Agapit Abieagena, me misionarë të Bamirësisë të krijuar nga Nëna Terezë etj.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.