SHBA/ Mbërrijnë në spitalin e Tropojës donacionet nga shqiptarët e Teksasit

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

SHBA/ Mbërrijnë në spitalin e Tropojës donacionet nga shqiptarët e Teksasit

Komuniti shqiptar në Teksas ka vijuar donacionet në ndihmë të bashkatdhetarëve. Kanë mbërritur në spitalin e Tropojës donacionet e nisura disa javë më parë nga shqiptarët që jetojnë në reksas, SHBA.

“Albanian-American Cultural Center” prej kohësh vijon kontributin në shërbim të ambienteve spitalore në trojet shqipfolëse.

Lexo edhe: Shqiptarët në Teksas japin donacione për spitalin e Strugës

Në spitalin “Isa Zllami” në Tropojë u dhuruan materiale të buta si ccërccafë, batanije, jastëkë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Komuniti shqiptar në Teksas ka vijuar donacionet në ndihmë të bashkatdhetarëve. Kanë mbërritur në spitalin e Tropojës donacionet e nisura disa javë më parë nga shqiptarët që jetojnë në reksas, SHBA.

“Albanian-American Cultural Center” prej kohësh vijon kontributin në shërbim të ambienteve spitalore në trojet shqipfolëse.

Lexo edhe: Shqiptarët në Teksas japin donacione për spitalin e Strugës

Në spitalin “Isa Zllami” në Tropojë u dhuruan materiale të buta si ccërccafë, batanije, jastëkë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Komuniti shqiptar në Teksas ka vijuar donacionet në ndihmë të bashkatdhetarëve. Kanë mbërritur në spitalin e Tropojës donacionet e nisura disa javë më parë nga shqiptarët që jetojnë në reksas, SHBA.

“Albanian-American Cultural Center” prej kohësh vijon kontributin në shërbim të ambienteve spitalore në trojet shqipfolëse.

Lexo edhe: Shqiptarët në Teksas japin donacione për spitalin e Strugës

Në spitalin “Isa Zllami” në Tropojë u dhuruan materiale të buta si ccërccafë, batanije, jastëkë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.