Shqiptarët në Teksas japin donacione për spitalin e Strugës

E mërkurë, 12 Maj, 2021
E mërkurë, 12 Maj, 2021

Shqiptarët në Teksas japin donacione për spitalin e Strugës

Komuniti shqiptar në Teksas ka vijuar donacionet në ndihmë të bashkatdhetarëve. Këtë herë ata kanë dhënë kontributin e tyre në spitalin e Strugës, ku kanë dërguar materiale të ndryshme në funksion të punës së këtij spitali. Kanë zgjedhur pikërisht muajin e Ramazanit në shenjë solidariteti.

“Ky kontribut është vazhdim i punës së palodhur të pjesëtarëve të shoqatës sonë. Së bashku mundemi të bëjmë edhe më shumë”, shkruhet në faqen zyrtare të Komunitetit shqiptar në Teksas.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Komuniti shqiptar në Teksas ka vijuar donacionet në ndihmë të bashkatdhetarëve. Këtë herë ata kanë dhënë kontributin e tyre në spitalin e Strugës, ku kanë dërguar materiale të ndryshme në funksion të punës së këtij spitali. Kanë zgjedhur pikërisht muajin e Ramazanit në shenjë solidariteti.

“Ky kontribut është vazhdim i punës së palodhur të pjesëtarëve të shoqatës sonë. Së bashku mundemi të bëjmë edhe më shumë”, shkruhet në faqen zyrtare të Komunitetit shqiptar në Teksas.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.