Politikat e integrimit/ Webinar kushtuar komunitetit shqiptar në Itali

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Politikat e integrimit/ Webinar kushtuar komunitetit shqiptar në Itali

Diaspora Shqiptare në Itali, në bashkëpunim me Ministrinë e Punës Italiane, Ministrinë e jashtme dhe Koperacionin Italian, Ambasada Shqiptare në Romë organizojnë webinarin me temë “Takim me komunitetin shqiptar në Itali”.

Ky takim vjen në vazhdën e takimeve që po realizohen nga Drejtoria e Përgjithshme për Imigracionin dhe Politikat e Integrimit, me komunitete të ndryshme të huajsh që jetojnë në Itali. Takimi dedikuar komunitetit shqiptar do të mbahet më 20 maj nga ora 16:00 deri në orën 18:00.

Në takim do të referojnë: Tatiana Esposito, Drejtore e Përgjithshme e Emigracionit dhe Politikave të Integrimit, Ministria e Punës dhe i Politikave Sociale, Anila Bitri Lani, Ambasador i Shqipërisë në Itali, Roberto Mengoni, Drejtor i Menaxhimit të Përgjithshëm Italian jashtë vendit dhe Politikat e Migracionit, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar, Stefania Congia, Menaxhimi i Përgjithshëm i Politikave të Imigracionit dhe Integrimit, Ministria e Punës dhe Politikave Sociale dhe Luljeta Cobanaj, Koordinatore për Diaspora në Konsullatën e Përgjithshme të Republikës së Shqipërisë në Milano.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Diaspora Shqiptare në Itali, në bashkëpunim me Ministrinë e Punës Italiane, Ministrinë e jashtme dhe Koperacionin Italian, Ambasada Shqiptare në Romë organizojnë webinarin me temë “Takim me komunitetin shqiptar në Itali”.

Ky takim vjen në vazhdën e takimeve që po realizohen nga Drejtoria e Përgjithshme për Imigracionin dhe Politikat e Integrimit, me komunitete të ndryshme të huajsh që jetojnë në Itali. Takimi dedikuar komunitetit shqiptar do të mbahet më 20 maj nga ora 16:00 deri në orën 18:00.

Në takim do të referojnë: Tatiana Esposito, Drejtore e Përgjithshme e Emigracionit dhe Politikave të Integrimit, Ministria e Punës dhe i Politikave Sociale, Anila Bitri Lani, Ambasador i Shqipërisë në Itali, Roberto Mengoni, Drejtor i Menaxhimit të Përgjithshëm Italian jashtë vendit dhe Politikat e Migracionit, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar, Stefania Congia, Menaxhimi i Përgjithshëm i Politikave të Imigracionit dhe Integrimit, Ministria e Punës dhe Politikave Sociale dhe Luljeta Cobanaj, Koordinatore për Diaspora në Konsullatën e Përgjithshme të Republikës së Shqipërisë në Milano.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Diaspora Shqiptare në Itali, në bashkëpunim me Ministrinë e Punës Italiane, Ministrinë e jashtme dhe Koperacionin Italian, Ambasada Shqiptare në Romë organizojnë webinarin me temë “Takim me komunitetin shqiptar në Itali”.

Ky takim vjen në vazhdën e takimeve që po realizohen nga Drejtoria e Përgjithshme për Imigracionin dhe Politikat e Integrimit, me komunitete të ndryshme të huajsh që jetojnë në Itali. Takimi dedikuar komunitetit shqiptar do të mbahet më 20 maj nga ora 16:00 deri në orën 18:00.

Në takim do të referojnë: Tatiana Esposito, Drejtore e Përgjithshme e Emigracionit dhe Politikave të Integrimit, Ministria e Punës dhe i Politikave Sociale, Anila Bitri Lani, Ambasador i Shqipërisë në Itali, Roberto Mengoni, Drejtor i Menaxhimit të Përgjithshëm Italian jashtë vendit dhe Politikat e Migracionit, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar, Stefania Congia, Menaxhimi i Përgjithshëm i Politikave të Imigracionit dhe Integrimit, Ministria e Punës dhe Politikave Sociale dhe Luljeta Cobanaj, Koordinatore për Diaspora në Konsullatën e Përgjithshme të Republikës së Shqipërisë në Milano.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.