Turqi/ Ambasada: Gati pasaportat dhe kartat ID për aplikime në këto data

E martë, 22 Qershor, 2021
E martë, 22 Qershor, 2021

Turqi/ Ambasada: Gati pasaportat dhe kartat ID për aplikime në këto data

Konsullata e Përgjithshme në Stamboll njofton të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për pasaporta dhe karta ID nga data 5 prill deri më 23 prill, se dokumentat janë gati.

Të gjithë qytetarët mund të paraqiten në Konsullatë çdo ditë pune, pas orës 12:00 për tërheqjen e tyre.

“Njoftojmë të gjithë qytetarët të cilët kanë aplikuar për pasaporta dhe karta ID në datat 05 -23 prill 2021 të paraqiten në Konsullatë çdo ditë pune, pas orës 12:00 për tërheqjen e tyre”, shkruhet në njoftimin e ambasadës.

Kujtojmë se Konsullata në Stamboll nisi aplikimin e këtij shërbimi më datë 14 janar 2021 dhe shqiptari i parë që aplikoi për dokumenta ishte Rustem Murrja.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Konsullata e Përgjithshme në Stamboll njofton të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për pasaporta dhe karta ID nga data 5 prill deri më 23 prill, se dokumentat janë gati.

Të gjithë qytetarët mund të paraqiten në Konsullatë çdo ditë pune, pas orës 12:00 për tërheqjen e tyre.

“Njoftojmë të gjithë qytetarët të cilët kanë aplikuar për pasaporta dhe karta ID në datat 05 -23 prill 2021 të paraqiten në Konsullatë çdo ditë pune, pas orës 12:00 për tërheqjen e tyre”, shkruhet në njoftimin e ambasadës.

Kujtojmë se Konsullata në Stamboll nisi aplikimin e këtij shërbimi më datë 14 janar 2021 dhe shqiptari i parë që aplikoi për dokumenta ishte Rustem Murrja.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.