Foto dite/ Tetë vjet nga krijimi i ansamblit “Trojet” në Zvicër

E premte, 9 Qershor, 2023
E premte, 9 Qershor, 2023

Foto dite/ Tetë vjet nga krijimi i ansamblit “Trojet” në Zvicër

Ansambli shqiptar “Trojet” në Zvicër ka festuar 8-vjetorin e krijimit të saj, duke e kujtuar me foto nga aktivitete të ndryshme, pasi për shkak të pandemisë nuk mund të kishte një ceremoni festive.

Vetë ansambli në faqen e tij në rrjetet sociale ka uruar ditën e themelimit teksa bën të ditur dhe arritjet e tij, si dhe planet për të ardhmen.

“Gëzim tjetër i radhës padyshim që do na pret edhe pjesëmarrja në Festivalin më prestigjoz të Folklorit në Gjirokastren e ngurtë, si dhe në Festivalet tjera në trojet tona Shqiptare. Në emër të Kryesisë aktuale të udhëhequr nga Zeqë Gashi, Petrit Bytyqi, Taip Zeqiri, Blerim Bunjaku, Blerim Qollaku, Hamim Xhemaili, Bubekir Morina dhe udhëheqësi artistik Arsim Berisha, edhe një herë ju urojmë nga zemra të gjithëve që të keni shëndet në familjet tuaja, dhe na priftë e mbara në vijimësi”, thuhet në postimin e Ansamblit “Trojet”.

POSTIMI I PLOTE

Të dashur ju mbi 60 antarë të rregullt ndërë vite, të dashur Prindër, Miqë të shumtë, përkahes të vazhdueshëm ju mbështetës të të gjitha formave për mirëmbajtjen e këtij Tempulli arti e kulture këtu në mërgatë siq është Ansambli ynë ,,TROJET“. Të respektuar spektator të rregullt që ju kemi, ju këngëtar e këngëtare vullnetarë që na madheshtoni programet tona përherë, urimet më të sinqerta për ju në jubileun e 8 të themelimit të Ansamblit tonë më mirënjohje të thellë ,,Gëzuar,,. Urimi kryesor për këto momente pandemie globale që ne po kalojmë tash e sa kohë është që të kemi shëndet në familjet tona, dhe të lutemi që sa më shpejtë t’i kthehemi normalitetit e aktiviteteve tona të rregullta si përherë. Ansambli ynë ,,TROJET,, që udhëhiqet nga një Kryesi vullnetare po thuaj nga të gjitha trojet Shqiptare, në misionin e sajë përmbanë në thelb dashurinë, punën vullnetplotë për një organizim të mirfilltë arti, tradite e kulture në përgjithësi. Prandej me këto 8 vite aktivitete ne së bashku arritem, bashkudhëtuam, e bashkvepruam si më së miri në ruajtjen, kultivimin dhe prezantimin e vlerave tona popullore e tradicionale përmes interpretimit të këngës,valles, koreodramës, kostumografisë, riteve e zakoneve në mënyrën më të mirë të mundshme të përcjellura ndër Shekuj. Ansambli ynë brenda këtyre 8viteve vetëorganizoj dhjetëra koncerte të ndryshme, Promovime librash, Ekspozita kolektive e përsonale arti pamor, teatro, Dramë, Komedi e Film etj etj, që ishim për gjdo lakmi. Niveli artistik në përgjithësi tek ne është dalluar përherë si më cilsor duke patur parasysh se udhëhiqët nga një pasionant arti këtu në mërgatë siq është artisti: piktor, valltar e koreograf Arsim Berisha i cili ka lënë gjurmë me punën e tij kudo. Ansambli ynë TROJET si arritje dhe kujtim të bukur padyshim që do të ketë pjesëmarrjen përtej Atlantiku, në Festivalin Shqiptaro-Amerikan në vitin 2019, ku vertetë do na mbetet si kujtimi më i veçant deri më tani. Gëzim tjetër i radhës padyshim që do na pret edhe pjesëmarrja në Festivalin më prestigjoz të Folklorit në Gjirokastren e ngurtë, si dhe në Festivalet tjera në trojet tona Shqiptare. Në emër të Kryesisë aktuale të udhëhequr nga Zeqë Gashi, Petrit Bytyqi, Taip Zeqiri, Blerim Bunjaku, Blerim Qollaku, Hamim Xhemaili, Bubekir Morina dhe udhëheqësi artistik Arsim Berisha, edhe një herë ju urojmë nga zemra të gjithëve që të keni shëndet në familjet tuaja, dhe na priftë e mbara në vijimësi. Urime ,,Gëzuar,,.
,,Të punojmë që të na vlerësojë e ardhmja,,!.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ansambli shqiptar “Trojet” në Zvicër ka festuar 8-vjetorin e krijimit të saj, duke e kujtuar me foto nga aktivitete të ndryshme, pasi për shkak të pandemisë nuk mund të kishte një ceremoni festive.

Vetë ansambli në faqen e tij në rrjetet sociale ka uruar ditën e themelimit teksa bën të ditur dhe arritjet e tij, si dhe planet për të ardhmen.

“Gëzim tjetër i radhës padyshim që do na pret edhe pjesëmarrja në Festivalin më prestigjoz të Folklorit në Gjirokastren e ngurtë, si dhe në Festivalet tjera në trojet tona Shqiptare. Në emër të Kryesisë aktuale të udhëhequr nga Zeqë Gashi, Petrit Bytyqi, Taip Zeqiri, Blerim Bunjaku, Blerim Qollaku, Hamim Xhemaili, Bubekir Morina dhe udhëheqësi artistik Arsim Berisha, edhe një herë ju urojmë nga zemra të gjithëve që të keni shëndet në familjet tuaja, dhe na priftë e mbara në vijimësi”, thuhet në postimin e Ansamblit “Trojet”.

POSTIMI I PLOTE

Të dashur ju mbi 60 antarë të rregullt ndërë vite, të dashur Prindër, Miqë të shumtë, përkahes të vazhdueshëm ju mbështetës të të gjitha formave për mirëmbajtjen e këtij Tempulli arti e kulture këtu në mërgatë siq është Ansambli ynë ,,TROJET“. Të respektuar spektator të rregullt që ju kemi, ju këngëtar e këngëtare vullnetarë që na madheshtoni programet tona përherë, urimet më të sinqerta për ju në jubileun e 8 të themelimit të Ansamblit tonë më mirënjohje të thellë ,,Gëzuar,,. Urimi kryesor për këto momente pandemie globale që ne po kalojmë tash e sa kohë është që të kemi shëndet në familjet tona, dhe të lutemi që sa më shpejtë t’i kthehemi normalitetit e aktiviteteve tona të rregullta si përherë. Ansambli ynë ,,TROJET,, që udhëhiqet nga një Kryesi vullnetare po thuaj nga të gjitha trojet Shqiptare, në misionin e sajë përmbanë në thelb dashurinë, punën vullnetplotë për një organizim të mirfilltë arti, tradite e kulture në përgjithësi. Prandej me këto 8 vite aktivitete ne së bashku arritem, bashkudhëtuam, e bashkvepruam si më së miri në ruajtjen, kultivimin dhe prezantimin e vlerave tona popullore e tradicionale përmes interpretimit të këngës,valles, koreodramës, kostumografisë, riteve e zakoneve në mënyrën më të mirë të mundshme të përcjellura ndër Shekuj. Ansambli ynë brenda këtyre 8viteve vetëorganizoj dhjetëra koncerte të ndryshme, Promovime librash, Ekspozita kolektive e përsonale arti pamor, teatro, Dramë, Komedi e Film etj etj, që ishim për gjdo lakmi. Niveli artistik në përgjithësi tek ne është dalluar përherë si më cilsor duke patur parasysh se udhëhiqët nga një pasionant arti këtu në mërgatë siq është artisti: piktor, valltar e koreograf Arsim Berisha i cili ka lënë gjurmë me punën e tij kudo. Ansambli ynë TROJET si arritje dhe kujtim të bukur padyshim që do të ketë pjesëmarrjen përtej Atlantiku, në Festivalin Shqiptaro-Amerikan në vitin 2019, ku vertetë do na mbetet si kujtimi më i veçant deri më tani. Gëzim tjetër i radhës padyshim që do na pret edhe pjesëmarrja në Festivalin më prestigjoz të Folklorit në Gjirokastren e ngurtë, si dhe në Festivalet tjera në trojet tona Shqiptare. Në emër të Kryesisë aktuale të udhëhequr nga Zeqë Gashi, Petrit Bytyqi, Taip Zeqiri, Blerim Bunjaku, Blerim Qollaku, Hamim Xhemaili, Bubekir Morina dhe udhëheqësi artistik Arsim Berisha, edhe një herë ju urojmë nga zemra të gjithëve që të keni shëndet në familjet tuaja, dhe na priftë e mbara në vijimësi. Urime ,,Gëzuar,,.
,,Të punojmë që të na vlerësojë e ardhmja,,!.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ansambli shqiptar “Trojet” në Zvicër ka festuar 8-vjetorin e krijimit të saj, duke e kujtuar me foto nga aktivitete të ndryshme, pasi për shkak të pandemisë nuk mund të kishte një ceremoni festive.

Vetë ansambli në faqen e tij në rrjetet sociale ka uruar ditën e themelimit teksa bën të ditur dhe arritjet e tij, si dhe planet për të ardhmen.

“Gëzim tjetër i radhës padyshim që do na pret edhe pjesëmarrja në Festivalin më prestigjoz të Folklorit në Gjirokastren e ngurtë, si dhe në Festivalet tjera në trojet tona Shqiptare. Në emër të Kryesisë aktuale të udhëhequr nga Zeqë Gashi, Petrit Bytyqi, Taip Zeqiri, Blerim Bunjaku, Blerim Qollaku, Hamim Xhemaili, Bubekir Morina dhe udhëheqësi artistik Arsim Berisha, edhe një herë ju urojmë nga zemra të gjithëve që të keni shëndet në familjet tuaja, dhe na priftë e mbara në vijimësi”, thuhet në postimin e Ansamblit “Trojet”.

POSTIMI I PLOTE

Të dashur ju mbi 60 antarë të rregullt ndërë vite, të dashur Prindër, Miqë të shumtë, përkahes të vazhdueshëm ju mbështetës të të gjitha formave për mirëmbajtjen e këtij Tempulli arti e kulture këtu në mërgatë siq është Ansambli ynë ,,TROJET“. Të respektuar spektator të rregullt që ju kemi, ju këngëtar e këngëtare vullnetarë që na madheshtoni programet tona përherë, urimet më të sinqerta për ju në jubileun e 8 të themelimit të Ansamblit tonë më mirënjohje të thellë ,,Gëzuar,,. Urimi kryesor për këto momente pandemie globale që ne po kalojmë tash e sa kohë është që të kemi shëndet në familjet tona, dhe të lutemi që sa më shpejtë t’i kthehemi normalitetit e aktiviteteve tona të rregullta si përherë. Ansambli ynë ,,TROJET,, që udhëhiqet nga një Kryesi vullnetare po thuaj nga të gjitha trojet Shqiptare, në misionin e sajë përmbanë në thelb dashurinë, punën vullnetplotë për një organizim të mirfilltë arti, tradite e kulture në përgjithësi. Prandej me këto 8 vite aktivitete ne së bashku arritem, bashkudhëtuam, e bashkvepruam si më së miri në ruajtjen, kultivimin dhe prezantimin e vlerave tona popullore e tradicionale përmes interpretimit të këngës,valles, koreodramës, kostumografisë, riteve e zakoneve në mënyrën më të mirë të mundshme të përcjellura ndër Shekuj. Ansambli ynë brenda këtyre 8viteve vetëorganizoj dhjetëra koncerte të ndryshme, Promovime librash, Ekspozita kolektive e përsonale arti pamor, teatro, Dramë, Komedi e Film etj etj, që ishim për gjdo lakmi. Niveli artistik në përgjithësi tek ne është dalluar përherë si më cilsor duke patur parasysh se udhëhiqët nga një pasionant arti këtu në mërgatë siq është artisti: piktor, valltar e koreograf Arsim Berisha i cili ka lënë gjurmë me punën e tij kudo. Ansambli ynë TROJET si arritje dhe kujtim të bukur padyshim që do të ketë pjesëmarrjen përtej Atlantiku, në Festivalin Shqiptaro-Amerikan në vitin 2019, ku vertetë do na mbetet si kujtimi më i veçant deri më tani. Gëzim tjetër i radhës padyshim që do na pret edhe pjesëmarrja në Festivalin më prestigjoz të Folklorit në Gjirokastren e ngurtë, si dhe në Festivalet tjera në trojet tona Shqiptare. Në emër të Kryesisë aktuale të udhëhequr nga Zeqë Gashi, Petrit Bytyqi, Taip Zeqiri, Blerim Bunjaku, Blerim Qollaku, Hamim Xhemaili, Bubekir Morina dhe udhëheqësi artistik Arsim Berisha, edhe një herë ju urojmë nga zemra të gjithëve që të keni shëndet në familjet tuaja, dhe na priftë e mbara në vijimësi. Urime ,,Gëzuar,,.
,,Të punojmë që të na vlerësojë e ardhmja,,!.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.