Selanik/ Gati pasaportat dhe kartat ID për aplikimet deri më 6 mars 2021

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Selanik/ Gati pasaportat dhe kartat ID për aplikimet deri më 6 mars 2021

Konsullata shqiptare në Selanik bën të ditur se të gjithë shtetasit që kanë aplikuar për dokumente biometrike deri më 6 mars 2021 mund t’i tërheqin ato.

Tërheqja mund të bëhet me paraqitje në konsullatë, apo duke dërguar kuponin me korier në një zarf të parapaguar në adresën e konsullatës.

NJOFTIM PËR TËRHEQJEN E DOKUMENTAVE BIOMETRIKE:
Konsullata e Përgjithshme e RSH-së në Selanik ju njofton se, kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit të cilët kanë aplikuar deri më datë 06 mars 2021.
Shpërndarja e Pasaportave dhe Kartave ID do të bëhet:
1. Duke dërguar kuponin tuaj me korier, në një zarf të parapaguar, në adresën e Konsullatës:
Alvaniko Prokseneio Tsimiski 43, TK54623 Thessaloniki, ose
2. Me paraqitjen tuaj në Konsullatë për tërheqjen e tyre, çdo ditë gjatë orarit zyrtar
Konsullata Selanik

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Konsullata shqiptare në Selanik bën të ditur se të gjithë shtetasit që kanë aplikuar për dokumente biometrike deri më 6 mars 2021 mund t’i tërheqin ato.

Tërheqja mund të bëhet me paraqitje në konsullatë, apo duke dërguar kuponin me korier në një zarf të parapaguar në adresën e konsullatës.

NJOFTIM PËR TËRHEQJEN E DOKUMENTAVE BIOMETRIKE:
Konsullata e Përgjithshme e RSH-së në Selanik ju njofton se, kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit të cilët kanë aplikuar deri më datë 06 mars 2021.
Shpërndarja e Pasaportave dhe Kartave ID do të bëhet:
1. Duke dërguar kuponin tuaj me korier, në një zarf të parapaguar, në adresën e Konsullatës:
Alvaniko Prokseneio Tsimiski 43, TK54623 Thessaloniki, ose
2. Me paraqitjen tuaj në Konsullatë për tërheqjen e tyre, çdo ditë gjatë orarit zyrtar
Konsullata Selanik

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Konsullata shqiptare në Selanik bën të ditur se të gjithë shtetasit që kanë aplikuar për dokumente biometrike deri më 6 mars 2021 mund t’i tërheqin ato.

Tërheqja mund të bëhet me paraqitje në konsullatë, apo duke dërguar kuponin me korier në një zarf të parapaguar në adresën e konsullatës.

NJOFTIM PËR TËRHEQJEN E DOKUMENTAVE BIOMETRIKE:
Konsullata e Përgjithshme e RSH-së në Selanik ju njofton se, kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit të cilët kanë aplikuar deri më datë 06 mars 2021.
Shpërndarja e Pasaportave dhe Kartave ID do të bëhet:
1. Duke dërguar kuponin tuaj me korier, në një zarf të parapaguar, në adresën e Konsullatës:
Alvaniko Prokseneio Tsimiski 43, TK54623 Thessaloniki, ose
2. Me paraqitjen tuaj në Konsullatë për tërheqjen e tyre, çdo ditë gjatë orarit zyrtar
Konsullata Selanik

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.