Greqi/ Konsullata në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Greqi/ Konsullata në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Selanik njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit që kanë aplikuar deri më datë 13 nëntor 2020.

Nga muaji gusht e deri më sot, në Athinë e Selanik janë dhënë mbi 40.000 pasaporta e karta identiteti, afërsisht 150% më shumë krahasuar me pjesën pararendëse të të njëjtit vit.

Shpërndarja e pasaportave dhe kartave ID do të bëhet vetëm me postë për shkak të masave anti-covid.

Konsullata i kërkon shtetasve shqiptarë në Greqi të dërgojnë kuponin e tyre me postier në një zarf të parapaguar vajtje-ardhje në adresën e Konsullatës së Përgjithshme.

“Lutemi dërgoni kuponin tuaj vetëm me korier në një zarf të parapaguar vajtje-ardhje në adresë të Konsullatës së Përgjithshme: Alvaniko Prokseneio Tsimiski 43, T.K.54623, Thessaloniki”, thuhet në njoftimin e Ambasadës.

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Selanik njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit që kanë aplikuar deri më datë 13 nëntor 2020.

Nga muaji gusht e deri më sot, në Athinë e Selanik janë dhënë mbi 40.000 pasaporta e karta identiteti, afërsisht 150% më shumë krahasuar me pjesën pararendëse të të njëjtit vit.

Shpërndarja e pasaportave dhe kartave ID do të bëhet vetëm me postë për shkak të masave anti-covid.

Konsullata i kërkon shtetasve shqiptarë në Greqi të dërgojnë kuponin e tyre me postier në një zarf të parapaguar vajtje-ardhje në adresën e Konsullatës së Përgjithshme.

“Lutemi dërgoni kuponin tuaj vetëm me korier në një zarf të parapaguar vajtje-ardhje në adresë të Konsullatës së Përgjithshme: Alvaniko Prokseneio Tsimiski 43, T.K.54623, Thessaloniki”, thuhet në njoftimin e Ambasadës.

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Selanik njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit që kanë aplikuar deri më datë 13 nëntor 2020.

Nga muaji gusht e deri më sot, në Athinë e Selanik janë dhënë mbi 40.000 pasaporta e karta identiteti, afërsisht 150% më shumë krahasuar me pjesën pararendëse të të njëjtit vit.

Shpërndarja e pasaportave dhe kartave ID do të bëhet vetëm me postë për shkak të masave anti-covid.

Konsullata i kërkon shtetasve shqiptarë në Greqi të dërgojnë kuponin e tyre me postier në një zarf të parapaguar vajtje-ardhje në adresën e Konsullatës së Përgjithshme.

“Lutemi dërgoni kuponin tuaj vetëm me korier në një zarf të parapaguar vajtje-ardhje në adresë të Konsullatës së Përgjithshme: Alvaniko Prokseneio Tsimiski 43, T.K.54623, Thessaloniki”, thuhet në njoftimin e Ambasadës.