Turqi/ Tërmeti në Izmir, humb jetën në spital pas një muaji shqiptari

E diel, 17 Janar, 2021
E diel, 17 Janar, 2021

Turqi/ Tërmeti në Izmir, humb jetën në spital pas një muaji shqiptari

Tërmeti i 30 tetorit ishte tragjik për Izmirin ku u shënua dhjetëra viktima e mes tyre pati dhe shqiptarë.

Një tjetër lajm i hidhur bëhet e ditur nga “Shqiptarët e Bornovës” në Izmir. Një muaj pas tragjedisë ka humbur jetën në spitall Malik Tahirler.

“Shprehim ngushëllimet për familjen” shkruan mes të tjerash shoqata. Malik Tahirler me origjinë shqiptare, ndërkohë që nëna e tij humbi jetën nën rrënoja.

Tërmeti i 30 tetorit ishte tragjik për Izmirin ku u shënua dhjetëra viktima e mes tyre pati dhe shqiptarë.

Një tjetër lajm i hidhur bëhet e ditur nga “Shqiptarët e Bornovës” në Izmir. Një muaj pas tragjedisë ka humbur jetën në spitall Malik Tahirler.

“Shprehim ngushëllimet për familjen” shkruan mes të tjerash shoqata. Malik Tahirler me origjinë shqiptare, ndërkohë që nëna e tij humbi jetën nën rrënoja.