Shoqata

E hënë, 20 Shtator, 2021
E hënë, 20 Shtator, 2021

Shoqata

SHBA/ Hapet në Boston, Qendra Shqiptare për të moshuarit “Nënë Tereza”

Më datë 26 nëntor 2021, në prag të festës...

Greqi/ Organizata “Jeta”, seminar online për dhunën në familje

Nisur nga ngjarjet e fundit në Shqipëri organizata “Jeta”...

Komuniteti Shqiptar në Hania cakton datat e zgjedhjeve për kryesinë e re

Komuniteti Shqiptar në Hania njofton se janë vendosur datat...

SHBA/ Komuniteti shqiptar pjesë e “Philadelphia International Unit Cup”

Komuniteti shqipar në Philadelphia po marrin pjesë në “Philadelphia...

“Bashkimi i Shqiptarëve në Ukrainë”, viziton Agjencinë Kombëtare të Diasporës

Përfaqësues të Shoqatës Bashkimi i Shqiptarëve në Ukrainë ndodhen...

SHBA/ Parada e komunitetit shqiptar që kremtoi shenjtërimin e Nënë Terezës

Në kishën Zoja Pajtore e Shqiptarëve në Michigan është...

SHBA/ “Vatra” festoi 5 vjetorin e shenjtërimit të Nënë Terezës

Federata Panshqiptare e Amerikës VATRA organizoi një ceremoni madhështore...

Komuniteti shqiptar në Kanada kremton 5 shtatorin para statujës së Nënë Terezës

Si çdo shtator, edhe këtë herë në përkujtim të...

Komuniteti Shqiptar në Selanik vijon fushatën e dhurimit të gjakut

Komuniteti Shqiptar në Selanik vazhdon veprimtarinë e tij për...

SHBA/ Rikthehet festivali shqiptar në Waterbury

Komuniteti shqiptaro-amerikan në Waterbury, Connecticut ka njoftuar se edhe...

SHBA/ Hapet në Boston, Qendra Shqiptare për të moshuarit “Nënë Tereza”

Më datë 26 nëntor 2021, në prag të festës...

Greqi/ Organizata “Jeta”, seminar online për dhunën në familje

Nisur nga ngjarjet e fundit në Shqipëri organizata “Jeta”...

Komuniteti Shqiptar në Hania cakton datat e zgjedhjeve për kryesinë e re

Komuniteti Shqiptar në Hania njofton se janë vendosur datat...

SHBA/ Komuniteti shqiptar pjesë e “Philadelphia International Unit Cup”

Komuniteti shqipar në Philadelphia po marrin pjesë në “Philadelphia...

“Bashkimi i Shqiptarëve në Ukrainë”, viziton Agjencinë Kombëtare të Diasporës

Përfaqësues të Shoqatës Bashkimi i Shqiptarëve në Ukrainë ndodhen...

SHBA/ Parada e komunitetit shqiptar që kremtoi shenjtërimin e Nënë Terezës

Në kishën Zoja Pajtore e Shqiptarëve në Michigan është...

SHBA/ “Vatra” festoi 5 vjetorin e shenjtërimit të Nënë Terezës

Federata Panshqiptare e Amerikës VATRA organizoi një ceremoni madhështore...

Komuniteti shqiptar në Kanada kremton 5 shtatorin para statujës së Nënë Terezës

Si çdo shtator, edhe këtë herë në përkujtim të...

Komuniteti Shqiptar në Selanik vijon fushatën e dhurimit të gjakut

Komuniteti Shqiptar në Selanik vazhdon veprimtarinë e tij për...

SHBA/ Rikthehet festivali shqiptar në Waterbury

Komuniteti shqiptaro-amerikan në Waterbury, Connecticut ka njoftuar se edhe...

Të fundit

Turistë polakë në malin e Tomorrit

Turistë polakë iu ngjitën malit të Tomorrit në një guidë të gjatë turistike me ndihmën e operatorëve turistikë lokalë të Beratit. Lajmi bëhet i ditur...

Gjermani / Lazim Destani në takimin tradicional letrar “Azem Shkreli”

Sot në Dyseldorf u mbajt Takimi Tradicional Letrar “Azem Shkreli”. Nën organizimin e Lidhjes së Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Gjermani ky manifestim...

Kujtime nga jeta dhe veprimtaria e tij e Pino Cacozza në muajin e tij të lindjes

Federata e Shoqatave Arbëreshe (FAA) kujtoi në muajin e tij të lindjes arbëreshin Pino Cacozza. U zgjodh pikërisht kolegji ku Cacozza studioi, “Shën Adrian” për...

Kosovë-Shqipëri, drejt mbledhjes së shtatë të dy qeverive

Qeveritë e Kosovës e Shqipërisë pritet të mbajnë mbledhjen e shtatë të përbashkët në Prishtinë, këtë vit, pas të gjashtës në Tiranë në 2...

Në punë me pasaportë vaksinimi/ Italia e bën me detyrim si në shtet dhe privat

Nga 15 tetori, Italia do të kërkojë pasaportë vaksinimi për të gjithë punonjës si në sektorin shtetëror ashtu edhe atë privat. administrata publike është...