Arsim

E premte, 4 Dhjetor, 2020
E premte, 4 Dhjetor, 2020

Arsim

Aleksandër Xhuvani, në gjurmët e figurave të Rilindjes

59 vjet më parë, më 22 nëntor të vitit...

SHBA/ Flamuri kombëtar, “trofe” për nxënësit ekselent të gjuhës shqipe

Stafi i mësueseve të Qendrës Kulturore Shqiptaro – Amerikane...

Austri/ Miradije Berishaj: Prej 3 dekadash vijon mësimi i gjuhës shqipe në Vjenë

Miradije Berishaj kryetare e Shoqatës së Mësuesve Shqiptarë “Naim...

QBD firmos marrëveshje bashkëpunimi më Fakultetin e Gjuhëve të Huaja

Qendra e Botimeve për Diasporën ka firmosur sot një...

112-vjetori i Kongresit të Manastirit/ Nisin “Ditët e Alfabetit” në Shkup

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore i Shqiptarëve në...

Edhe mësuesit e gjuhës shqipe në Diasporë shkojnë në shkollë

Uroj që të shërbej sadopak për këtë mision të...

QBD sjell në shqip dhe anglisht “Librin e xhunglës” dhe “Tre derrkucët”

Qendra e Botimeve për Diasporën ka publikuar në faqen...

Kroaci/ Në klasën e mësimit shqip në komunitetin arbënesh

Në Zarë të Kroacisë, profesoresha Makslimijana Barançiç dhe bashkëpunëtori...

Britani/ Projekti për azilkërkuesit i Musa Nelës fiton fondin e Universitetit

"Change the world Fund" ishte projekti i Universitetit të...

Itali/Shqiptari, ekspert i informatikës, trajnim online për Mësuesit e Diasporës

Eksperti i informatikës dhe mësuesi shqiptar me banim në...

Aleksandër Xhuvani, në gjurmët e figurave të Rilindjes

59 vjet më parë, më 22 nëntor të vitit...

SHBA/ Flamuri kombëtar, “trofe” për nxënësit ekselent të gjuhës shqipe

Stafi i mësueseve të Qendrës Kulturore Shqiptaro – Amerikane...

Austri/ Miradije Berishaj: Prej 3 dekadash vijon mësimi i gjuhës shqipe në Vjenë

Miradije Berishaj kryetare e Shoqatës së Mësuesve Shqiptarë “Naim...

QBD firmos marrëveshje bashkëpunimi më Fakultetin e Gjuhëve të Huaja

Qendra e Botimeve për Diasporën ka firmosur sot një...

112-vjetori i Kongresit të Manastirit/ Nisin “Ditët e Alfabetit” në Shkup

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore i Shqiptarëve në...

Edhe mësuesit e gjuhës shqipe në Diasporë shkojnë në shkollë

Uroj që të shërbej sadopak për këtë mision të...

QBD sjell në shqip dhe anglisht “Librin e xhunglës” dhe “Tre derrkucët”

Qendra e Botimeve për Diasporën ka publikuar në faqen...

Kroaci/ Në klasën e mësimit shqip në komunitetin arbënesh

Në Zarë të Kroacisë, profesoresha Makslimijana Barançiç dhe bashkëpunëtori...

Britani/ Projekti për azilkërkuesit i Musa Nelës fiton fondin e Universitetit

"Change the world Fund" ishte projekti i Universitetit të...

Itali/Shqiptari, ekspert i informatikës, trajnim online për Mësuesit e Diasporës

Eksperti i informatikës dhe mësuesi shqiptar me banim në...

Të fundit

Gjermani / Reperja shqiptare, artistja më e klikuar në Youtube për vitin 2020

Reperja shqiptare Loredana Zefi ka korrur sukses në Gjermani me këngët e saj. Këtë vit ajo është shpallur artistja më e dëgjuar në "Spotify"...

Raporti i KQZ: Shqiptarët jashtë vendit do të votojnë me postë

Në zgjedhjet e 25 prillit shqiptarët që jetojnë jashtë vendit me të drejtë vote do të votojnë përmes postës, thuhet në një raport të...

Greqi/ Konsullata në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Selanik njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit që kanë aplikuar...

Tekstet mësimore për Diasporën, komisioni diskuton paketën e dokumenteve

Paketa e dokumenteve dhe proçedurat e zhvillimit të konkursit të teksteve mësimore për Diasporën ka qenë pjesë e diskutimit të Komisionit të përbashkët të...

Vetëdeklarimi i adresës për shtetasit shqiptarë jashtë vendit, ja proçedura

Shërbimi për vetëdeklarimin e adresës për shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë vendit është gati dhe shumë shqiptarë do të mund të përfitojnë nga shërbimet...