Botërori i Futbollit për Femra/ Një shqiptare “shpëton” Suedinë

E enjte, 29 Shkurt, 2024
E enjte, 29 Shkurt, 2024

Botërori i Futbollit për Femra/ Një shqiptare “shpëton” Suedinë

Prej 3 ditësh tashmë, mes Australisë e Zelandës së Re po zhvillohet Botërori i femrave dhe ditën e sotme janë zhvilluar tre përballjet e radhës, ku padyshim nuk ka munguar spektakli, por as surprizat.

Kështu në “Sky Stadium” të Uellingtonit, Kombëtarja suedeze, pjesë e së cilës është dhe “fantazistja” me prejardhje shqiptare, Kosovare Asllani ka arritur të fitojë me rezulatin 2 me 1 ndaj Afrikës së Jugut, falë golave të Roflo e Ilestedt, me këtë të fundit, që u asistua nga Asllani.

Lexo edhe: Kosovare Asllani “Këmba e artë” e futbollit të femrave

Në përballjen tjetër, të “Forsyth Barr Stadium” të Dunedinit, “tulipanet” holandeze bënë detyrën në përballjen ndaj Portugalisë, duke arritur një fitore minimale 1 me 0 falë golit të Vna der Gragt, ndërs surpriza e madhe erdhi nga Kombëtarja franceze, me këto të fundit, që nuk arritën të gjenin fitoren ndaj Xhamajkës, duke e mbyllur sfidën me rezultatin 0 me 0.

Lexo edhe:  Kosovare Asllani për “Forbes”: Të gjitha ëndrrat janë të mundshme

Prej 3 ditësh tashmë, mes Australisë e Zelandës së Re po zhvillohet Botërori i femrave dhe ditën e sotme janë zhvilluar tre përballjet e radhës, ku padyshim nuk ka munguar spektakli, por as surprizat.

Kështu në “Sky Stadium” të Uellingtonit, Kombëtarja suedeze, pjesë e së cilës është dhe “fantazistja” me prejardhje shqiptare, Kosovare Asllani ka arritur të fitojë me rezulatin 2 me 1 ndaj Afrikës së Jugut, falë golave të Roflo e Ilestedt, me këtë të fundit, që u asistua nga Asllani.

Lexo edhe: Kosovare Asllani “Këmba e artë” e futbollit të femrave

Në përballjen tjetër, të “Forsyth Barr Stadium” të Dunedinit, “tulipanet” holandeze bënë detyrën në përballjen ndaj Portugalisë, duke arritur një fitore minimale 1 me 0 falë golit të Vna der Gragt, ndërs surpriza e madhe erdhi nga Kombëtarja franceze, me këto të fundit, që nuk arritën të gjenin fitoren ndaj Xhamajkës, duke e mbyllur sfidën me rezultatin 0 me 0.

Lexo edhe:  Kosovare Asllani për “Forbes”: Të gjitha ëndrrat janë të mundshme

Prej 3 ditësh tashmë, mes Australisë e Zelandës së Re po zhvillohet Botërori i femrave dhe ditën e sotme janë zhvilluar tre përballjet e radhës, ku padyshim nuk ka munguar spektakli, por as surprizat.

Kështu në “Sky Stadium” të Uellingtonit, Kombëtarja suedeze, pjesë e së cilës është dhe “fantazistja” me prejardhje shqiptare, Kosovare Asllani ka arritur të fitojë me rezulatin 2 me 1 ndaj Afrikës së Jugut, falë golave të Roflo e Ilestedt, me këtë të fundit, që u asistua nga Asllani.

Lexo edhe: Kosovare Asllani “Këmba e artë” e futbollit të femrave

Në përballjen tjetër, të “Forsyth Barr Stadium” të Dunedinit, “tulipanet” holandeze bënë detyrën në përballjen ndaj Portugalisë, duke arritur një fitore minimale 1 me 0 falë golit të Vna der Gragt, ndërs surpriza e madhe erdhi nga Kombëtarja franceze, me këto të fundit, që nuk arritën të gjenin fitoren ndaj Xhamajkës, duke e mbyllur sfidën me rezultatin 0 me 0.

Lexo edhe:  Kosovare Asllani për “Forbes”: Të gjitha ëndrrat janë të mundshme