Itali/ Një udhëtim në vargjet e librit të Denata Ndrecës

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

Itali/ Një udhëtim në vargjet e librit të Denata Ndrecës

Autorja shqiptare që jeton në Itali Denata Ndreca, gjithashtu akademike e Akademisë Ndërkombëtare Vezuviane të Letërsisë, Shkencës dhe Artit  do të jetë e ftuar ditën e enjte në orë 18:30 në “Ora Libri Autori” me gazetaren italiane Raffaele Palumbo.

“Firenze è poesia” është një homazhe për Danten, poetin në mërgim.

Denata Ndreca do të prezantojë librin e saj “La ragazza del ponte Vecchio”. Autorja shqiptare ka marrë disa çmime të rëndësishme në Itali dhe është prezente në evente të shumta kulturore në shtetin ku jeton.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Autorja shqiptare që jeton në Itali Denata Ndreca, gjithashtu akademike e Akademisë Ndërkombëtare Vezuviane të Letërsisë, Shkencës dhe Artit  do të jetë e ftuar ditën e enjte në orë 18:30 në “Ora Libri Autori” me gazetaren italiane Raffaele Palumbo.

“Firenze è poesia” është një homazhe për Danten, poetin në mërgim.

Denata Ndreca do të prezantojë librin e saj “La ragazza del ponte Vecchio”. Autorja shqiptare ka marrë disa çmime të rëndësishme në Itali dhe është prezente në evente të shumta kulturore në shtetin ku jeton.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Autorja shqiptare që jeton në Itali Denata Ndreca, gjithashtu akademike e Akademisë Ndërkombëtare Vezuviane të Letërsisë, Shkencës dhe Artit  do të jetë e ftuar ditën e enjte në orë 18:30 në “Ora Libri Autori” me gazetaren italiane Raffaele Palumbo.

“Firenze è poesia” është një homazhe për Danten, poetin në mërgim.

Denata Ndreca do të prezantojë librin e saj “La ragazza del ponte Vecchio”. Autorja shqiptare ka marrë disa çmime të rëndësishme në Itali dhe është prezente në evente të shumta kulturore në shtetin ku jeton.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.