Faqja e njohur: Ja 17 plazhet më të mira në Shqipëri që duhen vizituar

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Faqja e njohur: Ja 17 plazhet më të mira në Shqipëri që duhen vizituar

Faqa e njohur family destinations guide ka folur për plazhet e vendit tonë duke theksuar se Shqipëria është një vend i mrekullueshëm dhe i pasur historikisht në Evropën Juglindore.

Ky vend i ngjashëm me parajsën e vendeve si Greqia dhe Italia fqinje, është i njohur për vendet e tij arkeologjike, kështjellat e mrekullueshme dhe plazhet e pacenuara.

Plazhet e Shqipërisë janë të mrekullueshme me pamje mahnitëse dhe ujin e kristaltë.

Për t’ju ndihmuar të planifikoni pushimet perfekte të plotësuara për dëshirat tuaja, është bërë një listë më poshtë të plazheve më të mira në Shqipëri.

Faqa e nis shkrimin me Sarandën dhe plazhin e pasqyrave

Plazhi pasqyrave është më i preferuari që përmban shumë restorante aty pranë që janë të përballueshëm dhe ofron një ambient të përsosur mesdhetar.

Plazhi Ksamil është një nga plazhet më të mirë në të gjithë Evropën . Ai përmban ujë kristal, një bregdet piktoresk me rërë të bardhë dhe pamje mahnitëse.

Plazhi Dhërmi, afërsisht 1 km i gjatë, është një vijë bregdetare simpatike që përmban një vijë bregdetare me guralecë dhe ujë të pastër blu.

Plazhi i Borshit, që shtrihet në 7 km, është vija bregdetare më e gjatë në Shqipëri. Ajo përmban pamje të pafund të detit Jon.

Plazhi i Gjipe është një vijë bregdetare e vogël, por e bukur, ideale për plazhet aventureske.

Plazhi Golem është një nga plazhet më të njohura në Shqipëri dhe vija e dytë më e madhe bregdetare në vend. Ajo ka një formë gjysmëhëne dhe përmban sfonde të gjelbërimit të harlisur dhe një vijë bregdetare me rërë të bardhë.

Plazhi Orikum është një vijë e bukur bregdetare që përmban ujë të kristaltë dhe bregdet zhavorri. Është i preferuar nga vendasit dhe turistët për not dhe shëtitje me varkë për shkak të ujit të pastër.

Plazhi Jalë është një nga plazhet më të bukura në vend, që përmban ujë kristal, që tërheq mysafirë nga pjesë të ndryshme të botës.

Plazhi Palasa, i njohur gjithashtu si Plazhi Palase, është i bukur dhe ka ujë blu të gazuar dhe një vijë bregdetare që është një përzierje e rërës së bardhë dhe zhavorrit.

Plazhi Buneci, i njohur ndryshe si Plazhi Bunec, është një vijë bregdetare e paprishur, fantastike për ata që kërkojnë një atmosferë më të qetë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Faqa e njohur family destinations guide ka folur për plazhet e vendit tonë duke theksuar se Shqipëria është një vend i mrekullueshëm dhe i pasur historikisht në Evropën Juglindore.

Ky vend i ngjashëm me parajsën e vendeve si Greqia dhe Italia fqinje, është i njohur për vendet e tij arkeologjike, kështjellat e mrekullueshme dhe plazhet e pacenuara.

Plazhet e Shqipërisë janë të mrekullueshme me pamje mahnitëse dhe ujin e kristaltë.

Për t’ju ndihmuar të planifikoni pushimet perfekte të plotësuara për dëshirat tuaja, është bërë një listë më poshtë të plazheve më të mira në Shqipëri.

Faqa e nis shkrimin me Sarandën dhe plazhin e pasqyrave

Plazhi pasqyrave është më i preferuari që përmban shumë restorante aty pranë që janë të përballueshëm dhe ofron një ambient të përsosur mesdhetar.

Plazhi Ksamil është një nga plazhet më të mirë në të gjithë Evropën . Ai përmban ujë kristal, një bregdet piktoresk me rërë të bardhë dhe pamje mahnitëse.

Plazhi Dhërmi, afërsisht 1 km i gjatë, është një vijë bregdetare simpatike që përmban një vijë bregdetare me guralecë dhe ujë të pastër blu.

Plazhi i Borshit, që shtrihet në 7 km, është vija bregdetare më e gjatë në Shqipëri. Ajo përmban pamje të pafund të detit Jon.

Plazhi i Gjipe është një vijë bregdetare e vogël, por e bukur, ideale për plazhet aventureske.

Plazhi Golem është një nga plazhet më të njohura në Shqipëri dhe vija e dytë më e madhe bregdetare në vend. Ajo ka një formë gjysmëhëne dhe përmban sfonde të gjelbërimit të harlisur dhe një vijë bregdetare me rërë të bardhë.

Plazhi Orikum është një vijë e bukur bregdetare që përmban ujë të kristaltë dhe bregdet zhavorri. Është i preferuar nga vendasit dhe turistët për not dhe shëtitje me varkë për shkak të ujit të pastër.

Plazhi Jalë është një nga plazhet më të bukura në vend, që përmban ujë kristal, që tërheq mysafirë nga pjesë të ndryshme të botës.

Plazhi Palasa, i njohur gjithashtu si Plazhi Palase, është i bukur dhe ka ujë blu të gazuar dhe një vijë bregdetare që është një përzierje e rërës së bardhë dhe zhavorrit.

Plazhi Buneci, i njohur ndryshe si Plazhi Bunec, është një vijë bregdetare e paprishur, fantastike për ata që kërkojnë një atmosferë më të qetë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Faqa e njohur family destinations guide ka folur për plazhet e vendit tonë duke theksuar se Shqipëria është një vend i mrekullueshëm dhe i pasur historikisht në Evropën Juglindore.

Ky vend i ngjashëm me parajsën e vendeve si Greqia dhe Italia fqinje, është i njohur për vendet e tij arkeologjike, kështjellat e mrekullueshme dhe plazhet e pacenuara.

Plazhet e Shqipërisë janë të mrekullueshme me pamje mahnitëse dhe ujin e kristaltë.

Për t’ju ndihmuar të planifikoni pushimet perfekte të plotësuara për dëshirat tuaja, është bërë një listë më poshtë të plazheve më të mira në Shqipëri.

Faqa e nis shkrimin me Sarandën dhe plazhin e pasqyrave

Plazhi pasqyrave është më i preferuari që përmban shumë restorante aty pranë që janë të përballueshëm dhe ofron një ambient të përsosur mesdhetar.

Plazhi Ksamil është një nga plazhet më të mirë në të gjithë Evropën . Ai përmban ujë kristal, një bregdet piktoresk me rërë të bardhë dhe pamje mahnitëse.

Plazhi Dhërmi, afërsisht 1 km i gjatë, është një vijë bregdetare simpatike që përmban një vijë bregdetare me guralecë dhe ujë të pastër blu.

Plazhi i Borshit, që shtrihet në 7 km, është vija bregdetare më e gjatë në Shqipëri. Ajo përmban pamje të pafund të detit Jon.

Plazhi i Gjipe është një vijë bregdetare e vogël, por e bukur, ideale për plazhet aventureske.

Plazhi Golem është një nga plazhet më të njohura në Shqipëri dhe vija e dytë më e madhe bregdetare në vend. Ajo ka një formë gjysmëhëne dhe përmban sfonde të gjelbërimit të harlisur dhe një vijë bregdetare me rërë të bardhë.

Plazhi Orikum është një vijë e bukur bregdetare që përmban ujë të kristaltë dhe bregdet zhavorri. Është i preferuar nga vendasit dhe turistët për not dhe shëtitje me varkë për shkak të ujit të pastër.

Plazhi Jalë është një nga plazhet më të bukura në vend, që përmban ujë kristal, që tërheq mysafirë nga pjesë të ndryshme të botës.

Plazhi Palasa, i njohur gjithashtu si Plazhi Palase, është i bukur dhe ka ujë blu të gazuar dhe një vijë bregdetare që është një përzierje e rërës së bardhë dhe zhavorrit.

Plazhi Buneci, i njohur ndryshe si Plazhi Bunec, është një vijë bregdetare e paprishur, fantastike për ata që kërkojnë një atmosferë më të qetë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.