Spanja hap kufijtë për të gjithë personat e vaksinuar plotësisht

E martë, 22 Qershor, 2021
E martë, 22 Qershor, 2021

Spanja hap kufijtë për të gjithë personat e vaksinuar plotësisht

Spanja ka rihapur kufijtë për turistët ndërkombëtarë që janë të vaksinuar plotësisht, duke shpresuar të ringjallë turizmin  i cili si kudo në botë është prekur më shumë gjatë pandemisë. Ministrja e shëndetësisë, Carolina Daria, tha se Spanja ishte “në procesin e udhëheqjes globale në sektorin  e turizmit”.

“Spanja është një destinacion i sigurt,” tha ajo.

Të gjithë turistët që do të hyjnë në Spanjë do të kenë nevojë për një test anti-gjeni por turistët që vijnë nga vendet më të prekura si Mbretëria e Bashkuar, Franca dhe Gjermania do të duhet të karantinohen.

Sipas AFP, në aeroportin e  Spanjës në Malaga priten të mbërrijnë të hënën në mëngjes, turistë nga vendet përreth Europës si Berlini, Lille, Frankfurti dhe Londra.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Spanja ka rihapur kufijtë për turistët ndërkombëtarë që janë të vaksinuar plotësisht, duke shpresuar të ringjallë turizmin  i cili si kudo në botë është prekur më shumë gjatë pandemisë. Ministrja e shëndetësisë, Carolina Daria, tha se Spanja ishte “në procesin e udhëheqjes globale në sektorin  e turizmit”.

“Spanja është një destinacion i sigurt,” tha ajo.

Të gjithë turistët që do të hyjnë në Spanjë do të kenë nevojë për një test anti-gjeni por turistët që vijnë nga vendet më të prekura si Mbretëria e Bashkuar, Franca dhe Gjermania do të duhet të karantinohen.

Sipas AFP, në aeroportin e  Spanjës në Malaga priten të mbërrijnë të hënën në mëngjes, turistë nga vendet përreth Europës si Berlini, Lille, Frankfurti dhe Londra.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.