Pandemia/ Danimarka lehtëson masat anti-Covid

E mërkurë, 12 Maj, 2021
E mërkurë, 12 Maj, 2021

Pandemia/ Danimarka lehtëson masat anti-Covid

Danimarka do të lehtësojë masat anti-Covid gjatë kësaj jave. Vendi do të rihapë shkollat fillore dhe një sërë aktivitetesh të tjera, sipas njoftimit nga ministria e shëndetësisë.

Aktivitetet që pritet të rinisin përfshijnë teatrot, koncertet, kinematë, ambientet e brendshme sportive dhe palestrat, por sigurisht me një numër të kufizuar personash. Personat që kanë një test negative dhe personat e vaksinuar  do të lejohen të në ambientet e rihapura. Ndryshimet e reja do të hyjnë në fuqi në 6 maj.

Danimarka ka regjistruar 253,673 dhe 2,490 që nga fillimi i pandemisë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Danimarka do të lehtësojë masat anti-Covid gjatë kësaj jave. Vendi do të rihapë shkollat fillore dhe një sërë aktivitetesh të tjera, sipas njoftimit nga ministria e shëndetësisë.

Aktivitetet që pritet të rinisin përfshijnë teatrot, koncertet, kinematë, ambientet e brendshme sportive dhe palestrat, por sigurisht me një numër të kufizuar personash. Personat që kanë një test negative dhe personat e vaksinuar  do të lejohen të në ambientet e rihapura. Ndryshimet e reja do të hyjnë në fuqi në 6 maj.

Danimarka ka regjistruar 253,673 dhe 2,490 që nga fillimi i pandemisë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.