Ministrja e Infrastrukturës: Më 18 prill ulet avioni i parë në Kukës

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

Ministrja e Infrastrukturës: Më 18 prill ulet avioni i parë në Kukës

Ministrja e Infrastrukturës, Belinda Balluku, e ftuar në “Absolut 4” dha detaje në lidhje me aeroportin e Kukësit dhe avionin e parë që pritet të ulet aty më 18 prill.

“Ne kemi dorëzuar disa projekte madhore që ishin nisur dhe kishin ngelur rrugëve. Një prej të cilëve është edhe aeroporti i Kukësit. Më 18 prill ulet avioni i parë në Kukës me 132 pasagjerë, pasi aq mban avioni i “Air Albania”. Do të jetë një fluturim promocoional, nuk do të paguhet biletë. Është vetë koncesionari që e ka ofruar këtë fluturim.

Këtij aeroporti i janë vënë shumë epitete, duke u quajtur 3D e të tjera, por ky aeroport është i vërtetë dhe aty do të ulen avionët. Jam shumë e sigurt se si çdo luftë e nisur nga një kënd lojërash dhe duke përfunduar tek aeroporti edhe aty do të shuhet dhe askush nuk do t’i referohet që për dy vite aty është punuar. Specialistë të ndryshëm kanë thënë se ajo nuk do të bëhet kurrë, apo këto janë probleme 3D të Ramës”, u shpreh Balluku.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ministrja e Infrastrukturës, Belinda Balluku, e ftuar në “Absolut 4” dha detaje në lidhje me aeroportin e Kukësit dhe avionin e parë që pritet të ulet aty më 18 prill.

“Ne kemi dorëzuar disa projekte madhore që ishin nisur dhe kishin ngelur rrugëve. Një prej të cilëve është edhe aeroporti i Kukësit. Më 18 prill ulet avioni i parë në Kukës me 132 pasagjerë, pasi aq mban avioni i “Air Albania”. Do të jetë një fluturim promocoional, nuk do të paguhet biletë. Është vetë koncesionari që e ka ofruar këtë fluturim.

Këtij aeroporti i janë vënë shumë epitete, duke u quajtur 3D e të tjera, por ky aeroport është i vërtetë dhe aty do të ulen avionët. Jam shumë e sigurt se si çdo luftë e nisur nga një kënd lojërash dhe duke përfunduar tek aeroporti edhe aty do të shuhet dhe askush nuk do t’i referohet që për dy vite aty është punuar. Specialistë të ndryshëm kanë thënë se ajo nuk do të bëhet kurrë, apo këto janë probleme 3D të Ramës”, u shpreh Balluku.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.