Turqi/ Mësuesit shqiptarë festojnë për herë të parë 7 Marsin

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Turqi/ Mësuesit shqiptarë festojnë për herë të parë 7 Marsin

Komuniteti shqiptar në Turqi ka festuar për herë të parë festën e mësuesit, 7 marsin. Në një aktivitet online janë mbledhur bashkë mësues shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Turqi.

I pranishën në këtë takim virtual ishte edhe Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Ankara z.Kastriot Robo.

Z.Robo në fjalën e hapjes theksoi rëndësinë që ka kontributi i mësimdhënesve për arsimimin e brezave që vijnë, për gjuhën, kulturën dhe traditën shqiptare që është vlera më e lartë e Kombit Shqiptar.

Ambasadori Robo gjithashtu falenderoj çdo pjesemarrës në këtë organizim për kontributin e tyre në mesimdhënie.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Komuniteti shqiptar në Turqi ka festuar për herë të parë festën e mësuesit, 7 marsin. Në një aktivitet online janë mbledhur bashkë mësues shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Turqi.

I pranishën në këtë takim virtual ishte edhe Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Ankara z.Kastriot Robo.

Z.Robo në fjalën e hapjes theksoi rëndësinë që ka kontributi i mësimdhënesve për arsimimin e brezave që vijnë, për gjuhën, kulturën dhe traditën shqiptare që është vlera më e lartë e Kombit Shqiptar.

Ambasadori Robo gjithashtu falenderoj çdo pjesemarrës në këtë organizim për kontributin e tyre në mesimdhënie.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Komuniteti shqiptar në Turqi ka festuar për herë të parë festën e mësuesit, 7 marsin. Në një aktivitet online janë mbledhur bashkë mësues shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Turqi.

I pranishën në këtë takim virtual ishte edhe Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Ankara z.Kastriot Robo.

Z.Robo në fjalën e hapjes theksoi rëndësinë që ka kontributi i mësimdhënesve për arsimimin e brezave që vijnë, për gjuhën, kulturën dhe traditën shqiptare që është vlera më e lartë e Kombit Shqiptar.

Ambasadori Robo gjithashtu falenderoj çdo pjesemarrës në këtë organizim për kontributin e tyre në mesimdhënie.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.