Turqi/ “Mësojmë shqip” në Bursa shpërndan libra të mësimit shqip

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Turqi/ “Mësojmë shqip” në Bursa shpërndan libra të mësimit shqip

Mësuesit e gjuhës shqipe në Bursa të Turqisë janë pajisur me libra për lehtësimin e procesit mësimor.

“Mësojmë Shqip” së bashku më mësuesen e gjuhës shqipe, Teuta Tabaku pritën  në takim nga departamenti për ruajtjen dhe kultivimin e Arsimit dhe Kulturës Shqiptare në Diasporë së Republikës së Kosovës, Maliqe Hashani, Drejtoresh e departatamentit dhe Ymer Avdıun, udhëheqes i divizionit të Arsimimit.

Mësuese Teuta Tabaku ndau mbi 1000 libra të mësimit plotësues, harta, cd dhe libra të tjerë monografik.

Deri më sot ky departament ka shpërndarë në Diasporë gjysëm milion libra dhe mjete të tjera mësimore.

Takimi u realizua nga vizita zyrtare e departamentit Maliqe Hashani, Ymer Avdıu udhëheqes i Divizionit të Arsimit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Mësuesit e gjuhës shqipe në Bursa të Turqisë janë pajisur me libra për lehtësimin e procesit mësimor.

“Mësojmë Shqip” së bashku më mësuesen e gjuhës shqipe, Teuta Tabaku pritën  në takim nga departamenti për ruajtjen dhe kultivimin e Arsimit dhe Kulturës Shqiptare në Diasporë së Republikës së Kosovës, Maliqe Hashani, Drejtoresh e departatamentit dhe Ymer Avdıun, udhëheqes i divizionit të Arsimimit.

Mësuese Teuta Tabaku ndau mbi 1000 libra të mësimit plotësues, harta, cd dhe libra të tjerë monografik.

Deri më sot ky departament ka shpërndarë në Diasporë gjysëm milion libra dhe mjete të tjera mësimore.

Takimi u realizua nga vizita zyrtare e departamentit Maliqe Hashani, Ymer Avdıu udhëheqes i Divizionit të Arsimit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Mësuesit e gjuhës shqipe në Bursa të Turqisë janë pajisur me libra për lehtësimin e procesit mësimor.

“Mësojmë Shqip” së bashku më mësuesen e gjuhës shqipe, Teuta Tabaku pritën  në takim nga departamenti për ruajtjen dhe kultivimin e Arsimit dhe Kulturës Shqiptare në Diasporë së Republikës së Kosovës, Maliqe Hashani, Drejtoresh e departatamentit dhe Ymer Avdıun, udhëheqes i divizionit të Arsimimit.

Mësuese Teuta Tabaku ndau mbi 1000 libra të mësimit plotësues, harta, cd dhe libra të tjerë monografik.

Deri më sot ky departament ka shpërndarë në Diasporë gjysëm milion libra dhe mjete të tjera mësimore.

Takimi u realizua nga vizita zyrtare e departamentit Maliqe Hashani, Ymer Avdıu udhëheqes i Divizionit të Arsimit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.