Pandemia, “Takimi i mjekësisë në Diasporë” do të mbahet më 24 shkurt

E mërkurë, 21 Prill, 2021
E mërkurë, 21 Prill, 2021

Pandemia, “Takimi i mjekësisë në Diasporë” do të mbahet më 24 shkurt

Më 24 shkurt 2021 do të organizohet takimi i dytë i mjekëve shqiptarë në Diasporë.

Ky takim mbahet me iniciativë të Agjencisë Kombëtare të Diasporës, me mbështetjen e Ministrit të Shtetit për Diasporën dhe Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Në fokus të këtij takimi do të jetë pandemia e COVID-19, kontributi i mjekëve shqiptar jashtë vendit dhe angazhimi i tyre në ndihmë të kolegëve në Shqipëri.

Lexo edhe- Mjekët e Diasporës për herë të parë në një takim në Shqipëri

Takimi i parë i këtij lloji u mbajt më 20 shkurt 2020, pak para se në Shqipëri të konstatohej rasti i parë me COVID-19 dhe vendi të izolohej për tre muaj rresht.

Takimi i dedikohet profesionistëve në fushën e mjekësisë, përfshirë mjekë shqiptarë me veprimtari profesionale në Diasporë dhe mjekë nga Diaspora që janë rikthyer në vendin e origjinës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Më 24 shkurt 2021 do të organizohet takimi i dytë i mjekëve shqiptarë në Diasporë.

Ky takim mbahet me iniciativë të Agjencisë Kombëtare të Diasporës, me mbështetjen e Ministrit të Shtetit për Diasporën dhe Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Në fokus të këtij takimi do të jetë pandemia e COVID-19, kontributi i mjekëve shqiptar jashtë vendit dhe angazhimi i tyre në ndihmë të kolegëve në Shqipëri.

Lexo edhe- Mjekët e Diasporës për herë të parë në një takim në Shqipëri

Takimi i parë i këtij lloji u mbajt më 20 shkurt 2020, pak para se në Shqipëri të konstatohej rasti i parë me COVID-19 dhe vendi të izolohej për tre muaj rresht.

Takimi i dedikohet profesionistëve në fushën e mjekësisë, përfshirë mjekë shqiptarë me veprimtari profesionale në Diasporë dhe mjekë nga Diaspora që janë rikthyer në vendin e origjinës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.